Samenwerken met Bouwmensen

Bouwmensen is in 2012 opgericht vanuit de Vakgroep Opleidingsbedrijven van Bouwend Nederland. Sindsdien draaien wij als vereniging, zonder winstoogmerk. Onze taak is de bouwwereld voorzien van nieuwe generaties vakmensen. Ook zetten we ons in voor het bij- en herscholen van mensen die al in de bouw werken. Zo maken wij de bouw toekomstbestendig door bouwers zo goed mogelijk op te leiden.

Wat heeft u aan Bouwmensen?

De vakmannen en -vrouwen die wij opleiden zijn professionals. Bouwprofessionals. Het niveau van de opleidingen is hoog en we zijn consequent in onze eisen. Aan de andere kant zijn we mild in onze manier van werken. Dat houdt mensen gedreven en leidt tot vakmensen. Die vakmensen kunt u via ons vinden. Bouwmensen is uw partner voor:

  • Het vinden van (leerling)personeel
  • Het bij- en herscholen van personeel
  • Het behouden en verbeteren van bedrijfskwaliteit
  • Het opstellen van plannen (loopbaan, personeelsontwikkeling)
  • Advies over omscholing en regelgeving
  • Het behalen van veiligheidscertificaten (o.a. VCA en BHV)

Voordelen van leerbedrijf zijn via Bouwmensen:

Zelf op zoek gaan naar talent hoeft niet meer, dat doen wij voor u.

Werving, selectie en advertenties? Doen wij.
Gedoe met contracten en regels? Handelen wij af.
Risico’s?  Die blijven voor ons.

En verder? U heeft extra handen en kennis op de werkvloer. Van mensen uit de regio. Studenten leren het vak via regionale scholen en wonen daarom vlakbij.

Elke student krijgt begeleiding van een leerlingbegeleider. En elke student werkt voor vol mee. Bovendien hebben zij kennis van de nieuwste technieken en een frisse en professionele kijk op het werk.

Herscholing, bijscholing en loopbaantrajecten

Bijna elke Bouwmensen vestiging heeft een adviseur op het gebied van her-, bijscholing. Ook voor het opstellen van loopbaantrajecten bent u bij hen aan het juiste adres. Bijvoorbeeld wanneer een medewerker door ziekte zijn eigen werk niet meer kan doen. Wat dan? Bouwmensen helpt u in dat soort situaties graag verder.

De adviseurs zijn van alle markten thuis. U kunt bij hen ook terecht voor het opstellen van een scholingsplan voor meerdere medewerkers tegelijk. Scholing is de ideale weg voor het verbeteren van de kwaliteit van uw bedrijf. Bouwmensen heeft altijd een vestiging bij u in de buurt. Meer informatie over opleidingsmogelijkheden voor uw bedrijf vindt u hier.

Leerbedrijf worden?

De bouwsector kan niet zonder de aanwas van bouwtalent. En bouwtalent kan niet zonder een (leer)plek binnen een bedrijf. Benieuwd hoe u kunt profiteren van onze talenten? Word leerbedrijf!

Neem contact met ons op en we komen bij u langs voor een kennismakingsgesprek en bespreken alle ins- en outs.