zuid-holland zuid

Vakmasters Uitzendbureau

Vakmasters Rivierengebied bemiddelt tussen vraag en aanbod van goed opgeleide vakmensen in de bouw. Vakmasters Rivierengebied heeft of vindt voor elke klus een geschikte medewerker.

Vakmasters Rivierengebied is een initiatief van de Nederlandse opleidingsbedrijven in de bouw dat zich ten doel stelt om vraag en aanbod binnen de sector optimaal op elkaar af te stemmen. Vakmasters Rivierengebied is een samenwerkingsverband van de opleidingsbedrijven Bouwmensen Zuid-Holland Zuid en Bouwmensen Rivierengebied. Met een verzorgingsgebied dat grofweg wordt begrensd door vier grote rivieren: Merwede, Waal, Lek en Oude Maas.

Bent u in het Rivierengebied op zoek naar goede flexwerkers? Kijk dan voor beschikbare kandidaten op de website van Vakmasters Rivierengebied, of neem direct contact op met onze accountmanager Mechteld Pouleijn, tel. 06 - 23 94 84 89 / 085 – 487 34 98 mail: info@vakmasters-rivierengebied.nl

Klik op de afbeelding Vakmasters Rivierengebied en de site opent in een nieuw venster.

Deel deze pagina op:

Contact

vestiging Hardinxveld-Giessendam
Houtschelf 10
3371 KB Hardinxveld-Giessendam
Postbus 506
3370 BA Hardinxveld-Giessendam
E: info@bouwmensen-zuidhollandzuid.nl
T: 0184-61 53 12
F: 0184-61 72 91
Vestiging Dordrecht
M.H. Trompweg 229
3317 BS Dordrecht
E: info@bouwmensen-zuidhollandzuid.nl
T: 0184-61 53 12

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

Meer over Bouwmensen en onze bouwopleidingen

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS