Bouwmensen Eindhoven

Kijk om je heen. Vaak kun je zo al een plek aanwijzen waar er gebouwd wordt. Is het geen huis, dan toch wel een kantoor of een ander bouwwerk. Als je even doordenkt snap je dat ‘de bouw’ toekomst heeft want bouwplannen zullen we altijd hebben. Daarom zijn er altijd vakmensen nodig. Ambachtslieden die iets tastbaars uit hun vingers kunnen laten komen, mensen die van aanpakken weten en niet snel uit het lood geslagen zijn.

Die doorzetters kunnen terecht bij Bouwmensen Eindhoven (Veldhoven). Daar krijg je een gedegen vakopleiding, een prima salaris en word je goed begeleid door ervaren vakmensen. Bovendien biedt Bouwmensen Eindhoven je een springplank voor je verdere carrière. Je bouwt ook aan jezelf. Als jij een echt ambacht wilt leren zoals bijvoorbeeld timmerman of metselaar, meld je dan aan bij de modernste vakopleiding: Bouwmensen Eindhoven.

Onderdeel van de opleiding is de VCA cursus van de VGMbox waardoor je veilig leert werken.

Het bouwambacht biedt u toekomst.
Het werven en opleiden van talentvolle jongeren voor de bouw is één ding. Het behoud van gekwalificeerd personeel is zeker zo belangrijk. Bouwmensen Eindhoven biedt bouwbedrijven beide diensten als één vanzelfsprekend geheel. Wilt u dat Bouwmensen Eindhoven meedenkt en -werkt aan de toekomst van uw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

Historie
Bouwmensen Eindhoven was t/m december 2014 in de regio Eindhoven bekend onder de naam ambacht’sCOOL. Vanaf januari 2014 is de naamswijziging ingevoerd en zijn wij aangesloten bij het landelijk netwerk van opleidingsbedrijven onder de naam Bouwmensen.

Contactgegevens Bouwmensen Eindhoven

Opleidingen bij Bouwmensen Eindhoven

Evenementen

Nieuws

Bekijk onze vestiging

Maak kennis met Bouwmensen Eindhoven