utrecht

Aanmeldprocedure

Aanmeldprocedure:

Wanneer je een opleiding wilt volgen bij Bouwmensen-Utrecht, dien je het aanmeldingsformulier op de site van Bouwmensen-Utrecht zo volledig mogelijk in te vullen en aan ons te mailen. Wanneer we jouw aanmelding hebben ontvangen, sturen wij jou hiervan een bevestiging. Wij geven daarbij ook aan of we jou een opleiding kunnen aanbieden of niet. Alle kandidaat-leerlingen worden uitgenodigd voor een kennismakingsweek bij Bouwmensen. Vaak zijn deze weken in juni en januari. Je krijgt ca. drie weken voor aanvang van een kennismakingsweek hiervoor een uitnodiging. Tijdens deze kennismakingsweek ga je praktisch aan de slag in de leerlingwerkplaats. Aan het einde van de week volgt een evaluatiegesprek. Mede op basis hiervan zullen we besluiten of je een opleiding kunt volgen bij Bouwmensen. Belangrijk is ook dat je je aanmeldt bij ROC Midden Nederland. Dat kan op www.rocmn.nl, geef daarbij goed aan welke opleiding je wilt volgen en dat je dit doet via Bouwmensen-Utrecht. De opleidingstrajecten starten vervolgens direct na de bouwvak in augustus of medio februari.

Start:

Wanneer je kunt starten bij Bouwmensen kom je altijd een periode naar de leerlingwerkplaats te Nieuwegein. Gedurende deze periode ronden we een aantal administratieve zaken af maar aller belangrijkste is dat we je leren kennen. We kunnen daarna goed bepalen op welke ervaringsplaats we jou het beste kunnen uitzetten.
Voor BBL-leerlingen is deze periode een aantal weken (tegelzetters wat langer). Na deze startperiode wordt je uitgeplaatst bij een erkend leerbedrijf en ontvang je een inkomen volgens de op dat moment geldende regelingen en afspraken in de bedrijfstak.
Voor BOL leerlingen volgt uitplaatsing naar een erkend leerbedrijf zo snel mogelijk na afronding van de basisopleiding. BOL-leerlingen ontvangen een stagevergoeding.

 

Deel deze pagina op:

Contact

Utrechthaven 13
3433 PN Nieuwegein
E: info@bouwmensen-utrecht.nl
T: 030 – 6081533

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

Meer over Bouwmensen en onze bouwopleidingen

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS