utrecht

Schilder

Naast de vakopleidingen timmeren, metselen en tegelzetten hebben wij in Nieuwegein ook een schildersopleiding.

De schildersopleiding kun je volgen wanneer je een vmbo-diploma hebt behaald. De schildersopleiding volg je bij De Schildersvakschool Omniteq . De opzet van de schildersvakopleiding is dezelfde als de vakopleidingen in de bouw. Leerlingen starten in de BBL-2 opleiding en volgen dan een tweejarig traject dat wordt afgesloten met een praktijkexamen.

Heeft de schildersopleiding meer jouw interesse  ga dan naar de website van onze schildersopleiding: www.omniteq.nl Hier vind je alle informatie over vooropleidingen, opleidingstraject e.d.

De schilders opleiding zit naast de bouwopleiding op de Utrechthaven 11B in Nieuwegein. Op bovenstaand website staan tevens de open dagen en mocht je toch nog vragen hebben dan kun je ons bereiken op telefoon nr. 030-6081533.

www.omniteq.nl

Deel deze pagina op:

Contact

Utrechthaven 13
3433 PN Nieuwegein
E: info@bouwmensen-utrecht.nl
T: 030 – 6081533

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

Meer over Bouwmensen en onze bouwopleidingen

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS