tilburg

Welkom bij Bouwmensen Tilburg

Het bouwambacht biedt je toekomst.

Kijk om je heen. Vaak kun je zo al een plek aanwijzen waar er gebouwd wordt. Is het geen huis, dan toch wel een kantoor of een ander bouwwerk. Als je even doordenkt snap je dat ‘de bouw’ toekomst heeft want bouwplannen zullen we altijd hebben. Daarom zijn er altijd vakmensen nodig. Ambachtslieden die iets tastbaars uit hun vingers kunnen laten komen, mensen die van aanpakken weten en niet snel uit het lood geslagen zijn. Die doorzetters kunnen terecht bij Bouwmensen Tilburg. Daar krijg je een gedegen vakopleiding, een prima salaris en word je goed begeleid door ervaren vakmensen. Bovendien biedt Bouwmensen Tilburg je een springplank voor je verdere carrière. Je bouwt ook aan jezelf. Als jij een echt ambacht wilt leren zoals bijvoorbeeld timmerman of metselaar, meld je dan aan bij de modernste vakopleiding: Bouwmensen Tilburg.

Onderdeel van de opleiding is de VCA cursus van de VGMbox waardoor je veilig leert werken.

Het bouwambacht biedt u toekomst.
Het werven en opleiden van talentvolle jongeren voor de bouw is één ding. Het behoud van gekwalificeerd personeel is zeker zo belangrijk. Bouwmensen Tilburg biedt bouwbedrijven beide diensten als één vanzelfsprekend geheel. Wilt u dat Bouwmensen Tilburg meedenkt en -werkt aan de toekomst van uw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

Historie
Bouwmensen Tilburg was t/m december 2014 in de regio Tilburg bekend onder de naam ambacht'sCOOL. Vanaf januari 2014 is de naamswijziging ingevoerd en zijn wij aangesloten bij het landelijk netwerk van opleidingsbedrijven onder de naam Bouwmensen.

Al ons nieuws
Deel deze pagina op:

Contact

Stappegoorweg 190
5022 DL Tilburg
E: info@bouwmensen-et.nl
T: 088 258 45 00

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

inschrijven Lees verder

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

Meer over Bouwmensen en onze bouwopleidingen

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS