Bouwmensen Rivierengebied

Zonder bouw geen vooruitgang. We wonen beter, werken mooier en reizen sneller dankzij de inzet van goede bouwmensen. Zij leveren topprestaties vanaf de tekentafel tot op de werkplek. Bouwbedrijven floreren alleen met gemotiveerde en complete vakmensen. Bouwmensen zorgt daarvoor met moderne en goede opleidingen, specifiek voor de bouwsector.

Bouwmensen Rivierengebied is lid van een coöperatieve vereniging van bouw- en infra-opleidings­bedrijven. Ze ontstond uit een initiatief van de vakgroep Opleidings­bedrijven Bouwend Nederland om de ontwikkelingen die het de sector moeilijk maken voor te blijven. We zorgen nu voor vakbekwaam personeel voor de toekomst. Dat doen we met effectieve en regionale opleidingen. Deze complexe taak kunnen wij niet alleen uitvoeren. We werken zowel landelijk als regionaal samen met ervaren en betrokken partners. Niets doen is geen optie. Dus we gaan samen aan de slag om ons gedeeld belang en een overstijgend eigenbelang zeker te stellen.

Bouwmensen Rivierengebied ondersteunt bouwbedrijven ook bij het opzetten van goed personeelsbeleid. Zo blijven bouwmensen verzekerd van hun baan en ontwikkelingsmogelijkheden en halen bouwbedrijven het optimale uit hun personeel.

Contactgegevens Bouwmensen Rivierengebied

Opleidingen bij Bouwmensen Rivierengebied

Evenementen

Nieuws

Maak kennis met Bouwmensen Geldermalsen