rivierengebied

Welkom bij Bouwmensen Rivierengebied

De beste wensen voor 2019!

2018 is weer snel voorbij gegaan... Toch is er veel gebeurd, ook in het opleidingsbedrijf.

Onze bestuursvoorzitter, de heer Henk de Wit en bestuurder Bart Brands namen, na meer dan 25 jarig bestuurslidmaatschap, beiden afscheid. Ook hebben we dit jaar nieuwe bestuurders mogen verwelkomen. De heer Gert Jan van Ingen is sinds januari 2018 onze nieuwe voorzitter en de heer Jaap de Windt heeft met ingang van september zitting in ons bestuur. Met de komst van beide heren is het bestuur weer compleet en zijn we in staat de toekomst tegemoet te treden.
 
In mei is een nieuwe instructeur gezocht en gevonden. Wij hebben Chris Kruissen mogen benoemen in de functie van instructeur. Samen met Chris en de andere instructeurs zijn we ook hier klaar voor de veranderingen die ons te wachten staan.
 
We hebben in 2018 ook lief en leed met elkaar gedeeld. Samen mochten we vieren dat onze chef werkplaats Leon van der Heijden is getrouwd. Ook het overlijden van de heer Hennie Veenhuis, vrijwilliger van de Techniekwedstrijd, moesten we met elkaar doormaken.
 
De kleine opleidingen metselen en tegelzetten zijn dit jaar door het ROC Rivor opgeschort. Toch hebben we deze opleidingen kunnen redden, zodat leerlingen volgend schooljaar deze opleidingen weer in Geldermalsen kunnen volgen.
 
Een mooie opsteker voor ons opleidingsbedrijf is natuurlijk het Nederlands kampioenschap en Europees kampioenschap van onze leerling timmerman Daan Weijgertze. Een unieke prestatie waar we met zijn allen heel trots op zijn! Ook zijn skills begeleider, Frank Stuip, wil ik vanaf deze plek nogmaals bedanken voor zijn inzet en begeleiding.
 
Rest mij nog iedereen een heel mooi en gezond 2019 te wensen. 

Koos Karsijns
 

 

Al ons nieuws
Deel deze pagina op:

Contact

Poppenbouwing 3
4191 NZ Geldermalsen
E: info@bouwmensen-rivierengebied.nl
T: 0345-575924

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

inschrijven Lees verder

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

Meer over Bouwmensen en onze bouwopleidingen

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS