rivierengebied

Welkom bij Bouwmensen Rivierengebied

Welkom bij Bouwmensen Rivierengebied

Ben je klaar voor een baan in de bouwsector?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bouwmensen Rivierengebied is hét opleidingscentrum voor de bouw in de regio. Trefwoorden voor onze opleiding: steengoed, kwalitatief, grondig en professioneel.

Ons aanbod: 

  • Garantie voor een praktijkopleiding met een arbeidsovereenkomst van 2 x 2 jaar.
  • Je volgt je een opleiding bij een erkend opleidingsbedrijf.
  • Na je opleiding heb je een baangarantie, die wordt ingevuld door één van onze lidbedrijven.
  • Wij zorgen voor begeleiding en ondersteuning op maat tijdens de opleiding.


 


Leidinggeven op basis van Vakmanschap

Een MBO4 diploma op basis van je vakmanschap? Je bent een vakman en ambieert een leidinggevende positie? Vergroot je kansen.Dat kan nu met de opleiding Leidinggeven op basis van Vakmanschap. De huidige ontwikkelingen in de markt leiden tot een groeiende vraag naar leidinggevenden op de werkvloer. Jezelf ontwikkelen wordt ook gezien de stijgende pensioenleeftijd in de maatschappij steeds belangrijker. Maak jij straks het verschil?

Bedrijven die gericht investeren in talentontwikkeling presteren beter. Medewerkers maken het verschil. De huidige ontwikkelingen in de markt leiden tot een groeiende vraag naar leidinggevenden op de werkvloer. In de bedrijfstak wordt duurzame inzetbaarheid zeker in het kader van de leeftijdsopbouw een steeds belangrijker aandachtsgebied. Mensen kansen bieden, is mensen boeien en binden. Goed opgeleid kaderpersoneel is een fundament voor uw bedrijf. Om deze reden hebben BOB Bouwmensen en Da Vinci college  de MBO4 opleiding Leidinggeven op basis van Vakmanschap ontwikkeld.

Klik op http://www.bob.nl/opleidingen/functiegericht/leidinggeven-op-basis-van-vakmanschap voor meer informatieLeidinggeven op basis van Vakmanschap
Voor bedrijven, scholieren en ZZP-ers


Je bent een vakman en ambieert een leidinggevende positie.  Of je runt een bedrijf en wilt investeren in goed kaderpersoneel. Vergroot je kansen met een MBO4 specialistendiploma Leidinggeven op basis van Vakmanschap. Waarom deze opleiding? Vaak schiet men tekort op de zogenaamde softskills, zoals communicatie, planning, berekeningen, uitvoering et cetera. Middels deze opleiding worden de skills geleerd om alles naadloos aan elkaar de lussen, zodat het project van A tot Z perfect kan verlopen. Immers faalkosten zijn snel gemaakt en ontstaan vaak en onnodig door het ontbreken van goede communicatie en de benodigde softskills. Het aan elkaar koppelen van alle vaardigheden en het juist in weten te zetten zijn van groot belang voor het doen slagen van een project.  Om deze reden hebben wij de BBL4 specialisten opleiding Leidinggeven op basis van Vakmanschap ontwikkeld. Het is een brede niveau 4 opleiding, welke vanuit je eigen vakgebied wordt ingezet. Bouwmensen Rivierengebied werkt daarbij nauw samen met Bouwmensen Apeldoorn en Da Vinci College. Na het behalen van het diploma is doorstroming naar een HBO vervolg opleiding mogelijk. Tijdens deze studie die 60 lesdagen duurt, bouwt men bovendien een eigen portfolio op. Een opleidingsprogramma met toekomst dus!

Klik hier voor brochure 1:
BBL4 specialisten opleiding, Leidinggeven op basis van Vakmanschap
Klik hier voor brochure 2:
MBO4 specialistendiploma, Leidinggeven op basis van Vakmanschap


Voor bedrijven
Goed opgeleid kaderpersoneel is een fundament voor uw bedrijf. Bedrijven die gericht investeren in talentontwikkeling presteren beter. Medewerkers maken het verschil. De huidige ontwikkelingen in de markt leiden tot een groeiende vraag naar leidinggevenden op de werkvloer. In de bedrijfstak is duurzame inzetbaarheid zeker in het kader van de leeftijdsopbouw een steeds belangrijker aandachtsgebied. Mensen kansen bieden, is mensen boeien en binden. Om deze reden hebben wij de BBL4 specialisten opleiding Leidinggeven op basis van Vakmanschap ontwikkeld.

Aanmelding
U meldt uw medewerker aan via www.bob.nl/opleidingen/functiegericht/leidinggeven- op-basis-van-vakmanschap of klik op de brochures en meld u aan middels het aanmeldformulier.

Bouwmensen Rivierengebied

 

Al ons nieuws
Deel deze pagina op:

Contact

Poppenbouwing 3
4191 NZ Geldermalsen
E: info@bouwmensen-rivierengebied.nl
T: 0345-575924

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

inschrijven Lees verder

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

 

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS