rivierengebied

Welkom bij Bouwmensen Rivierengebied

Welkom bij Bouwmensen Rivierengebied

Ben je klaar voor een baan in de bouwsector?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bouwmensen Rivierengebied is hét opleidingscentrum voor de bouw in de regio. Trefwoorden voor onze opleiding: steengoed, kwalitatief, grondig en professioneel.

Ons aanbod: 

  • Garantie voor een praktijkopleiding met een arbeidsovereenkomst van 2 x 2 jaar.
  • Je volgt je een opleiding bij een erkend opleidingsbedrijf.
  • Na je opleiding heb je een baangarantie, die wordt ingevuld door één van onze lidbedrijven.
  • Wij zorgen voor begeleiding en ondersteuning op maat tijdens de opleiding.|

Vier studenten door naar finale SKILLS HEROES in de RAI Amsterdam!

Na twee spannende weken was nu eindelijk de verlossende email van de Skills Heroes binnengekomen! De training heeft zijn vruchten afgeworpen: Alle vier de studenten zijn door naar de finale van Skills Heroes in de RAI in Amsterdam. Tijdens deze finale strijden zij om het Nederlands kampioenschap timmeren en metselen.

De studenten hebben een geweldige prestatie geleverd, waar ze erg trots op mogen zijn. Tijdens de kwalificatiewedstrijd waren ze allemaal geconcentreerd aan het werk. De studenten hebben allemaal persoonlijk complimenten gekregen van de jury. Een mooi compliment over de manier van communiceren, de rust die uitstraalden en natuurlijk de kwaliteit van hun vakmanschap.

Van links naar rechts:

Jordy van Utrecht, Jothan van Eck, Daan weijgertze en Mathijs Mulder

Excellent vakmanschap

Het Excellent Vakmanschap is een titel die vergelijkbaar is met het vroegere meesterschap. Dat een aantal van deze jongens de titel heeft behaald is een mooie aanvulling op hun carrière en verdient een plekje op hun CV. Deze titel kunnen ze verdienen door een score te behalen van 500 Punten of meer tijdens de Skills wedstrijden. Het is “het bewijs” dat ze hun vak verstaan en er trots op zijn. Meer informatie over het Excellent Vakmanschap is te vinden op de website van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Nu gaan we op volle kracht op weg naar het NK. De trainingen zullen moeilijker en intensiever worden, want we gaan er voor de volle 100% tegenaan! De studenten hebben er zin in en zijn super gedreven, wat mij als instructeur ook weer motiveert.

Wij als Bouwmensen Rivierengebied erg trots dat, Mathijs Mulder, Daan weijgertze, Jordy van Utrecht en Jothan van Eck namens ons gaan schitteren op het NK.

Het NK vindt plaats van 16 t/m 18 maart 2017 in de RAI in Amsterdam. Voor meer informatie Skills Heroes: www.worldskillsnetherlands.nl/skillsthefinals U mag ze ter plaatse komen aanmoedigen!

Namens Frank Stuip, Instructeur Bouwmensen Rivierengebied

Al ons nieuws
Deel deze pagina op:

Contact

Poppenbouwing 3
4191 NZ Geldermalsen
E: info@bouwmensen-rivierengebied.nl
T: 0345-575924

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

inschrijven Lees verder

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

 

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS