Bouwmensen Rijssen: leren, werken én verdienen in de bouw

Bouwmensen Rijssen is de plaats waar jij kan werken aan jouw bouwtalenten. Wij leiden jonge mensen op tot vakmensen in de bouw. Een baan met toekomst. Wanneer jij in de toekomst voor een leuke werkgever of zelfstandig aan de slag wil in de bouw, dan is Bouwmensen Rijssen jouw startpunt voor een toffe baan. Binnen Bouwmensen Rijssen werken het VMBO, MBO, de gemeente en het bedrijfsleven samen.

Werken en leren bij Bouwmensen Rijssen

Bij Bouwmensen Rijssen gaan leerlingen niet alleen naar school; ze hebben tegelijkertijd een baan. Én krijg je dus meteen een goed salaris! Bouwbedrijven en timmerfabrieken in de regio zijn altijd op zoek naar jongen en gemotiveerde vakmensen. Een unieke combinatie van leren en werken, die leerlingen optimaal klaarstoomt voor het echte werk.

Ontwikkelingsmogelijkheden

Tijdens de opleiding kijken we naar je persoonlijke ontwikkeling en bieden we je waar nodig extra  ondersteuning. Zo krijgt iedereen de kans om zich op eigen wijze te ontwikkelen. En met succes, want Bouwmensen zorgt er al jaren voor dat honderden jonge mensen zoals jij zijn uitgegroeid tot de professionele vakmensen die ons land iedere dag weer een beetje mooier maken.

Een leven lang leren bij Opleidings Centrum Twente

Bouwmensen Rijssen/Opleidings centrum Twente is naast het opleiden van jongeren ook het juiste adres voor:

  • Zaalverhuur
  • Cursussen en trainingen voor vaklieden
  • Scholingsplan
  • Loopbaanontwikkeling

Voor meer informatie neem gerust contact op met onze vestiging of kijk op www.oct-rijssen.nu

In de film De toekomst van Bouwgilde wordt een idee gegeven van hoe het nieuwe vakopleidingscentrum West-Twente eruit kan zien, maar laat ook zien waar we naar toe gaan met het opleiden van onze toekomstige vakmensen.

Contactgegevens Bouwmensen Rijssen
  • WhatsApp administratie (voor student-werknemers)

Opleidingen bij Bouwmensen Rijssen

Evenementen

Nieuws

Maak kennis met Bouwmensen Rijssen