oss

Zij-instroom

De bouwsector heeft een groot tekort aan technisch opgeleid personeel. Om toch over voldoende vakmensen te kunnen beschikken worden leerwerkplekken gecreëerd.

Opdrachtgevers, werkgevers, overheid en opleidingsbedrijven werken samen om deze werkplekken te realiseren. Belangrijk onderdeel van dit initiatief is de opleidingscomponent, gericht op langdurige en vakbekwame inzet van mensen.

Eind 2014 hebben de gemeente Oss, woningbouwverenigingen, werkgevers en opleidingsbedrijven in Noordoost Brabant het convenant 'De bouw werkt in Noordoost Brabant' gesloten met het doel leerwerkplekken te creëren. Opdrachtgevers hebben hiermee de sleutel in handen om opdrachtnemers te bewegen leerlingen en mensen  met een afstand tot de arbeidsmarkt bij hun opdrachten in te zetten. Zo worden instroom en opleiden een gezamenlijke verantwoordelijkheid.

website: www.debouwwerkt-nob.nl

e-mail: info@debouwwerkt-nob.nl

 

 

 

Deel deze pagina op:

Contact

Vestiging Oss
Gasstraat Oost 12
5349 AV Oss
E: info@bouwmensen-oss.nl
T: 0412641974
Vestiging Veghel
Bezoekadres: Muntelaar 11
Veghel
Postadres: Gasstraat Oost 12
5349 AV Oss
E: info@bouwmensen-oss.nl
T: 0412 - 64 19 74

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

Meer over Bouwmensen en onze bouwopleidingen

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS