oss

Open dagen

 

Carrièreplanners, doordenkers en knappe koppen kiezen voor een baan met toekomst! Werken en leren tegelijk, baangarantie en gewoon een toffe baan met doorgroeimogelijkheden iets voor jou!?

Je bent het hele jaar door welkom voor een informatief bezoek aan het opleidingsbedrijf. Neem daarvoor contact op met ons centrale telefoonnummer 0412 - 641974 en we brengen je in contact met een van de praktijkinstructeurs. 

Tijdens je bezoek krijg je dan een goede indruk van de opleiding, de theorie en de praktijk. Onze instructeur  informeert je ook over de verschillende opleidingen en over jouw toekomstperspectief. Want een mooie toekomst is er zeker, als je kiest voor de bouw!  

Aanmelden voor een bouwmensen match date kan hier. DOEN!

Open dagen bij ROC De Leijgraaf

Tijdens de open avonden van ROC De leijgraaf  zijn onze praktijkinstructeurs ook aanwezig, we werken namelijk heel nauw samen om de allerbeste begeleiding te geven aan leerlingen die kiezen voor een bouwopleiding.

 

Deel deze pagina op:

Contact

Vestiging Oss
Gasstraat Oost 12
5349 AV Oss
E: info@bouwmensen-oss.nl
T: 0412641974
Vestiging Veghel
Bezoekadres: Muntelaar 11
Veghel
Postadres: Gasstraat Oost 12
5349 AV Oss
E: info@bouwmensen-oss.nl
T: 0412 - 64 19 74

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

Meer over Bouwmensen en onze bouwopleidingen

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS