oss

Open dagen

Carrièreplanners, doordenkers en knappe koppen kiezen voor een baan met toekomst! Werken en leren tegelijk, baangarantie en gewoon een toffe baan met doorgroeimogelijkheden iets voor jou!?

Het hele jaar door ben je welkom voor een informatief bezoek aan het opleidingsbedrijf.

Je krijgt tijdens zo'n match date een goede indruk van de opleiding: je hoort ervaringen van leerlingen, je krijgt een rondleiding in de werkplaats en je bekijkt het lesmateriaal voor de theorielessen. Ook informeert een instructeur je over de verschillende opleidingen en jouw toekomstperspectief. Zo krijg je een goed beeld van de mogelijkheden bij Bouwmensen. 

Neem gerust je ouders mee of een vriend die ook misschien in de bouw ook een mooie toekomst voor zichzelf ziet. 

Aanmelden voor een bouwmensen match date kan hier. DOEN!

Je kunt natuurlijk ook onze open dag bezoeken in Oss, of stel je vragen vast aan onze praktijkinstructeurs, tel. 0412-641974.

Open dagen bij ROC De Leijgraaf

Tijdens de open avonden van ROC De leijgraaf  zijn onze praktijkinstructeurs ook aanwezig, we informeren je daar graag over alles wat met de opleiding te maken heeft.

 

Deel deze pagina op:

Contact

Vestiging Oss
Gasstraat Oost 12
5349 AV Oss
E: i.cordemeijer@bouwmensen-oss.nl
T: 412641974
Vestiging Veghel
Bezoekadres: Muntelaar 11
Veghel
Postadres: Gasstraat Oost 12
5349 AV Oss
E: info@bouwmensen-oss.nl
T: 0412 - 64 19 74

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

Meer over Bouwmensen en onze bouwopleidingen

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS