oss

Voor ouders

Kiest uw zoon of dochter voor het opleidingstraject van werken en leren, dan ligt er een mooie toekomst met uitstekende carrièremogelijkheden in de bouw in het verschiet.

In samenwerking met ROC De Leijgraaf en met erkende leerbedrijven bieden wij timmer- en metselopleidingen aan. Afhankelijk van bol of bbl route gaat uw zoon of dochter één of meerdere dagen per week naar school. Een belangrijk deel van de week is hij/zij aan het werk als leerling bij een bouwbedrijf, of volgt hij/zij praktijklessen bij Bouwmensen.

Een veelzijdige beroepsopleiding bij Bouwmensen is goed voor uw zoon / dochter!

Er zijn meerdere redenen waarom leerlingen met plezier hun opleiding bij Bouwmensen volgen. Voor velen is dat het salaris dat zij bij een bbl-opleiding ontvangen. Maar wat minstens zo belangrijk is: ze worden vooral beoordeeld op hun bouwtalent. Wij leren hen dat technische vaardigheden goud waard zijn in het bedrijfsleven. Dat is een enorme stimulans om de opleiding af te maken.

De pluspunten voor leerlingen op een rij

  • Leren in de praktijk, bij een bouwbedrijf dat bij de leerling past
  • Persoonlijke begeleiding tijdens de opleiding. We bespreken regelmatig met de leerling hoe de opleiding verloopt
  • Nationaal erkend diploma
  • Vooruitzicht op een goede toekomst
  • Bij de bbl-opleiding een salaris

Er zit voldoende toekomst in de bouw

Natuurlijk wilt u het beste voor uw zoon of dochter. Niet alleen voor nu, maar vooral ook voor de toekomst. We kunnen u gerust stellen: met een bouwdiploma op zak gaan er vele deuren open voor uw kind.

De bouw  herstelt enorm snel en de werkgelegenheid trekt weer aan. Vanwege de vergrijzing is er weer grote vraag naar geschoold personeel. Duidelijk is een flinke groei van het aantal vacatures in de bouw en al die arbeidsplekken zullen opgevuld moeten worden. Maar ook als uw zoon of dochter wil doorleren, of later een eigen bedrijf wil starten, is een bol of bbl-opleiding bij Bouwmensen een ideaal startpunt.

Wilt u meer weten over onze opleidingen? Of heeft u bijvoorbeeld vragen met betrekking tot de kansen voor uw zoon of dochter in bouw? Wij maken graag tijd vrij voor een informatief gesprek. U kunt hier contact met ons opnemen.

Deel deze pagina op:

Contact

Vestiging Oss
Gasstraat Oost 12
5349 AV Oss
E: info@bouwmensen-oss.nl
T: 0412641974
Vestiging Veghel
Bezoekadres: Muntelaar 11
Veghel
Postadres: Gasstraat Oost 12
5349 AV Oss
E: info@bouwmensen-oss.nl
T: 0412 - 64 19 74

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

Meer over Bouwmensen en onze bouwopleidingen

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS