oss

Cursus en training

Bouwcirkel, de landelijke organisatie voor cursussen en trainingen in de bouw, heeft ook vestigingen bij Bouwmensen in Oss en Nijmegen. 

Bouwcirkel Oss-Nijmegen organiseert praktijktrainingen en cursussen, zowel vakinhoudelijk als op het gebied van samenwerken en communicatie. Vaklieden maken er kennis met de nieuwste materialen en technieken en leren bij op het vlak van planning en organisatie, communicatie, kwaliteitszorg, arbeidsomstandigheden en veiligheid en automatisering.

Daarnaast kan onze cursuscoördinator u vrijblijvend adviseren aan de hand van uw opleidingswensen. Neemt u daarvoor contact op met Henk Aretz, 0412-641974 / 06-11091209 en h.aretz@bouwmensen-oss.nl.

 

Deel deze pagina op:

Contact

Vestiging Oss
Gasstraat Oost 12
5349 AV Oss
E: info@bouwmensen-oss.nl
T: 0412641974
Vestiging Veghel
Bezoekadres: Muntelaar 11
Veghel
Postadres: Gasstraat Oost 12
5349 AV Oss
E: info@bouwmensen-oss.nl
T: 0412 - 64 19 74

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

Meer over Bouwmensen en onze bouwopleidingen

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS