nijmegen

Verhuur zaalruimte

 

Wij bieden u graag onze accomodatie aan voor uw bijeenkomsten!

Of het nu gaat om een spreekkamer voor coachinggesprekken, een theoriezaal voor een training, binnen- en buitenpraktijkruimte of een grote zaal voor plenaire bijeenkomsten.

ZalenCirkel is een onderdeel van het landelijke cursusinstituut BouwCirkel. Sinds 2001 verzorgen zij naar grote tevredenheid cursussen en trainingen voor medewerkers van Bouw- en Infra bedrijven in heel Nederland.

ZalenCirkel is opgericht om u eenvoudig de keuze te geven uit meer dan 20 functionele cursusaccommodaties door heel Nederland. Iedere accommodatie heeft zijn eigen, regionale karakter en beschikt over een ruim pakket aan basisfaciliteiten.

Kenmerkend voor ZalenCirkel is de prettige leeromgeving, de persoonlijke sfeer en de no-nonsense houding. Honderden profit en non-profit organisaties en tienduizenden cursisten hebben hun weg naar ZalenCirkel inmiddels gevonden.

Alle informatie is vermeld op de website van ZalenCirkel en natuurlijk nemen wij graag contact met u op om uw specifieke wensen te bespreken.

 

Deel deze pagina op:

Contact

Bezoekadres: Heyendaalseweg 98
6525 EE Nijmegen
Postadres: Gasstraat Oost 12
5349 AV Oss
E: info@bouwmensen-nijmegen.nl
T: 0412 641974

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

Meer over Bouwmensen en onze bouwopleidingen

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS