nijmegen

Stimuleringsfonds

De bouwsector verwacht een groot tekort aan technisch opgeleid personeel, vooral doordat de instroom van leerlingen drastisch is afgenomen en de sector vergrijst. Om toch over voldoende vakmensen - met goede praktijkvaardigheden - te kunnen beschikken, worden leerwerkplekken gecreeëerd.

Opdrachtgevers, werkgevers, overheid en de opleidingsbedrijven werken samen om deze werkplekken te realiseren. Belangrijk onderdeel van dit initiatief is de opleidingscomponent, gericht op langdurige en vakbekwame inzet van mensen.

De stichting Stimuleringsfonds Leren/Werken (STIFO) organiseert in de regio Nijmegen leerwerkplekken, in samenwerking met opdrachtgevers in de bouw. Die opdrachtgevers leggen vast dat er leerlingen en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij hun opdrachten worden betrokken. Zo worden instroom en opleiden een gezamenlijke verantwoordelijkheid.

website: www.stifo-lerenwerken.nl

e-mail: pepijn@stifo-lerenwerken.nl

 

 

 

 

 

Deel deze pagina op:

Contact

Bezoekadres: Heyendaalseweg 98
6525 EE Nijmegen
Postadres: Gasstraat Oost 12
5349 AV Oss
E: info@bouwmensen-nijmegen.nl
T: 0412 641974

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

Meer over Bouwmensen en onze bouwopleidingen

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS