Bouwmensen Vestiging Utrecht

Bouwmensen Utrecht is het opleidingsbedrijf voor de bouwsector in de regio Utrecht. Bouwmensen-Utrecht is bedoeld voor jongeren die een vakopleiding in de bouw willen volgen. Voor een grote groep leerbedrijven in de bouw- en onderhoudssector leidt Bouwmensen-Utrecht deze jongeren op tot vakman. Bouwmensen-Utrecht verzorgt de werving, voorlichting en praktische opleiding voor leerling-bouwers in samenwerking met ROC Midden Nederland.

Bij Bouwmensen leer je alle praktische vaardigheden van het beroep en op het  ROC krijg je het theoretisch deel van de opleiding aangeboden. Door de samenwerking met Bouwmensen-Utrecht kunnen bouwbedrijven ieder jaar nieuw talent voor een bouwberoep opleiden. Op dit moment zijn er 60 jonge mensen in opleiding bij Bouwmensen-Utrecht.

Bouwmensen-Utrecht leidt jongeren op in de beroepen, timmeren, metselen, stukadoren en tegelzetten op niveau-2 en -3 en restauratietimmeren.

Bouwmensen Utrecht biedt jonge mensen de kans om via  BBL-trajecten vakman te worden in het gekozen beroep. In overleg met het ROC Midden Nederland en bij voldoende aanmeldingen is het voor sommige beroepen ook mogelijk een BOL-traject te volgen.

Contactgegevens Bouwmensen Utrecht

Opleidingen bij Bouwmensen Nieuwegein

Evenementen

Nieuws

Maak kennis met Bouwmensen Utrecht