bouw infra mensen mierlo

Informatie voor leerlingen

Belangrijke informatie voor leerlingen

Klik hier voor het bijbehorende document:

Huisregels:
Voor de werknemers en leerlingen van Bouw Infra mensen Mierlo zijn huisregels opgesteld. Uiteraard worden deze huisregels bij indiensttreding uitgebreid besproken. 

Procedure bij ziekte (pagina 10):
De procedure die je als werknemer en leerling van Bouw Infra mensen Mierlo tijdens ziekte dient te volgen. Het is belangrijk om tijdens ziekte alle partijen goed te informeren. 

Invulinstructie urenregistratie (pagina 7):
Zoals in de praktijk/stageovereenkomst is vastgelegd dien je, als werknemer en leerling van Bouw Infra mensen Mierlo, aan het einde van iedere week je urenregistratie in te vullen en in te leveren bij Bouw Infra mensen Mierlo. Deze urenregistratie dient uiterlijk maandagmorgen vóór 9.00 uur volgend op de betreffende week in ons bezit te zijn. Voor informatie omtrent het invullen van deze urenregistratie, kun je hieronder de complete invulinstructie bekijken.  

Deel deze pagina op:

Contact

Bouw Infra mensen Mierlo
Goorsedijk 6
5731PC Mierlo
Postbus 115
5730AC Mierlo
E: info@bouwinframensen-mierlo.nl
T: 0492-665505
F: 0492-665602

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

Meer over Bouwmensen en onze bouwopleidingen

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS