bouw infra mensen mierlo

Meeloopdagen

Meeloopdagen Bouw & Infra

Twijfel je of ben je nog op zoek naar een geschikte opleiding of baan? Meld je dan aan, het helpt je in je studiekeuze.

Gedurende het hele jaar organiseren wij ‘meeloopdagen’. Deze meeloopdagen zijn bedoeld voor jongeren (veelal 4e jaars VMBO leerlingen) die nog twijfelen of nog zoekende zijn naar een geschikte opleiding.  Zij kunnen bij ons op locatie in Mierlo een indruk krijgen van de volgende uitdagende vakgebieden:

Timmeren - Metselen - Tegelzetten - Schilderen - Straatmaken -  Wegenbouwer

Je kunt je aanmelden voor één of meerdere vakgebieden en voor één of meerdere dagen. Je maakt kennis met de praktische onderdelen van de opleiding.  Doe mee, want je hebt niets te verliezen? De meeloopdagen zijn uiteraard gratis en het helpt je in je weg naar de juiste studiekeuze.

Over ons:
Wij zoeken jonge gemotiveerde mensen die in de praktijk opgeleid willen worden. Wij bieden een gedegen praktijkgerichte vakopleiding met een intensieve deskundige begeleiding. Leerlingen ontvangen een overeenkomst met een passende vergoeding en een werkgarantie voor de duur van de opleiding.

Toekomstperspectief in de bouw:
De bouw heeft nog steeds toekomst. Een duidelijke boodschap, want studenten met een bouwgerelateerd diploma op zak zijn over een aantal jaar erg gewild. In de toekomst komen we namelijk vakmensen tekort.

Aanmelden voor de meeloopdagen:
Je meldt je heel eenvoudig aan door een e-mail te sturen naar info@bouwinframensen-mierlo.nl of telefonisch via (0492) 66 55 05.
 

Deel deze pagina op:

Contact

Bouw Infra mensen Mierlo
Goorsedijk 6
5731PC Mierlo
Postbus 115
5730AC Mierlo
E: info@bouwinframensen-mierlo.nl
T: 0492-665505
F: 0492-665602

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

Meer over Bouwmensen en onze bouwopleidingen

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS