bouw infra mensen mierlo

Bouw Infra mensen Mierlo

Bouw Infra mensen Mierlo is sinds 1984 een samenwerkingsverband van regionale bedrijven in de bouw- en infratechniek. We zijn uitgegroeid tot een gedegen opleidingscentrum met een sterke uitstraling en een breed pakket aan mogelijkheden. Denk hierbij aan de werving en selectie van leerlingen en het opleiden van deze leerlingen in combinatie met een intensieve begeleiding. Via een sterk op de praktijk gerichte opleiding wordt aan de leerlingen een werkgarantie geboden voor de duur van de opleiding (veelal 2 jaar).

Daarnaast organiseren wij cursussen voor werknemers die reeds in de bouw en infratechniek werkzaam zijn. Wij bieden nascholing aan door middel van (praktijkgerichte) trainingen. In Zuid Oost Brabant is Bouw Infra mensen Mierlo daarom bij uitstek het opleidingscentrum voor de bedrijfstak Bouw en Wegenbouw!

Kortom, Bouw Infra mensen Mierlo is het juiste adres voor:

  • Bouw- Infraopleidingen voor jongeren
  • Flexkrachten
  • Zaalverhuur
  • Cursussen en trainingen voor vaklieden
  • Scholingsplan
  • Loopbaanontwikkeling
  • Ontwikkelen Personeelsbeleid

Meer informatie? Neem gerust contact op!

Volg ons ook op:

    

Al ons nieuws
Deel deze pagina op:

Contact

Bouw Infra mensen Mierlo
Goorsedijk 6
5731PC Mierlo
Postbus 115
5730AC Mierlo
E: info@bouwinframensen-mierlo.nl
T: 0492-665505

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

Meer over Bouwmensen en onze bouwopleidingen

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS