midden-holland

Uitzenden

Door de steeds grotere vraag naar flexibel personeel, is Bouwmensen Midden-Holland al meer dan 10 jaar actief om hierin een rol te spelen. Dit gebeurt op verschillende manieren, te weten;

Collegiale in- en uitleen van personeel

Sinds 2002 is Bouwmensen het aanspreekpunt voor bedrijven als zij in hun eigen netwerk geen mogelijkheid vinden voor het uitlenen of inlenen van personeel van collega bouwbedrijven. Dit lukt niet altijd omdat het niet alleen per bedrijf hollen of stilstaan is, maar dit voor de hele bedrijfstak geldt.

Vakmasters

Bouwmensen Midden-Holland werkt samen met Vakmasters, een uitzendbedrijf dat jongeren en ouderen uitzend in de bedrijfstak bouw en deze betaald volgens het bouwakkoord uitzenden. Loon en arbeidsvoorwaarden en ook het pensioen volgens de CAO bouwnijverheid, maar wel in de vorm van uitzenden of detacheren, net wat uw voorkeur heeft. Ook hierover kunt u contact opnemen met Bouwmensen Midden-Holland. Of kijk op de website van Vakmasters.

 

Deel deze pagina op:

Contact

Hoofdweg 868
2132 MC Hoofddorp
E: mail@bouwmensen-mh.nl
T: 023-5638300

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

inschrijven Lees verder

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

Meer over Bouwmensen en onze bouwopleidingen

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS