midden-holland

Over Bouwmensen Midden-Holland

Bouwmensen Midden-Holland verzorgt het praktijkgedeelte van de BOL en BBL opleidingen tot timmerman of metselaar en het Nova College verzorgd het theoriegedeelte van de opleidingen. De theorielessen worden bij ons op locatie gegeven. De docenten van het Nova College en de instructeurs van Bouwmensen Midden-Holland werken samen om de opleidingen succesvol te laten verlopen.

Ons werkgebied is vrij groot opgezet en omdat jongeren soms dichterbij andere ROC locaties wonen, kan het ook zijn dat je de theorie bij het ROC in Leiden of Amsterdam gaat volgen. Praktijk volg je wel via Bouwmensen Midden-Holland in Hoofddorp. 

Bouwmensen Midden-Holland is onderdeel van Talent voor Techniek, dit is een samenwerking tussen de technische opleidingsbedrijven uit Noord-Holland. 

Ons werkgebied is te zien op onderstaande afbeelding:

Onze werkplaatsen:

     

Het theorielokaal op de 2e verdieping:

 

Deel deze pagina op:

Contact

Hoofdweg 868
2132 MC Hoofddorp
E: mail@bouwmensen-mh.nl
T: 023-5638300

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

inschrijven Lees verder

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

Meer over Bouwmensen en onze bouwopleidingen

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS