midden-holland

Scholing

De bouw trekt aan, en hoe. Waar we tot voor kort niet wisten of we voldoende werk binnen zouden kunnen halen, lijkt de vraag nu te worden of we over voldoende goed opgeleid personeel kunnen beschikken om het werk te maken. 

Bekijk hier de actuele cursusplanning

De kwaliteit van het geleverde werk is bepalend voor het huidige en toekomstige succes van uw bouwbedrijf en de kwaliteit van uw personeel is dan bepalend. Door de steeds veranderende bouwmethoden en materialen zal scholing nodig zijn voor uw huidige personeel, maar nieuw personeel zal ook geschoold moeten worden om de door u gewenste kwaliteit te kunnen leveren.

Onze regionale adviseurs ondersteunen, begeleiden en adviseren u graag. Hierbij treden zij op namens Bouwmensen, BouwCirkel, de KOB en de BOB samen, maar ook cursussen en trainingen van andere instituten kunnen ze voor u regelen. Niet het aanbod, maar uw vraag is leidend in deze. Al onze cursussen zijn te vinden op www.iq-bouw.nl

Bekijk hier ons gehele aanbod

Wilt u advies of meer informatie over prijsopgaven en planning van trainingen en cursussen dan kunt u contact opnemen met onze scholingsadviseur van Bouwmensen Amsterdam: Melissa van Nieuwkoop via 06 - 42 13 31 13 of via mvannieuwkoop@bouwmensen-nhz.nl 

 
 
 
 
 
Deel deze pagina op:

Contact

Hoofdweg 868
2132 MC Hoofddorp
E: mail@bouwmensen-middenholland.nl
T: 023-5638300
F: 023-5638308

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

inschrijven Lees verder

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

 

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS