midden-holland

Cursussen en trainingen voor uw personeel

De bouw trekt aan, en hoe. Waar we tot voor kort niet wisten of we voldoende werk binnen zouden kunnen halen, lijkt de vraag nu te worden of we over voldoende goed opgeleid personeel kunnen beschikken om het werk te maken. 

Bekijk hier de actuele cursusplanning

De kwaliteit van het geleverde werk is bepalend voor het huidige en toekomstige succes van uw bouwbedrijf en de kwaliteit van uw personeel is dan bepalend. Door de steeds veranderende bouwmethoden en materialen zal scholing nodig zijn voor uw huidige personeel, maar nieuw personeel zal ook geschoold moeten worden om de door u gewenste kwaliteit te kunnen leveren.

Onze scholingsadviseur Melissa van Nieuwkoop ondersteunt, begeleidt en adviseert u graag. Hierbij treedt zij op namens Bouwmensen, BouwCirkel, de KOB en de BOB samen, maar ook cursussen en trainingen van andere instituten kan ze voor u regelen. Niet het aanbod, maar uw vraag is leidend in deze. Al onze cursussen zijn te vinden op www.iq-bouw.nl

Bekijk hier ons gehele aanbod

Wilt u advies of meer informatie over prijsopgaven en planning van trainingen en cursussen? Neem dan contact op met Melissa van Nieuwkoop: 06 - 42 13 31 13 of via mvannieuwkoop@bouwmensen-nhz.nl 

 
 
 
 
 
Deel deze pagina op:

Contact

Hoofdweg 868
2132 MC Hoofddorp
E: mail@bouwmensen-mh.nl
T: 023-5638300

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

inschrijven Lees verder

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

Meer over Bouwmensen en onze bouwopleidingen

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS