midden-holland

Jongeren

Wil jij een mooi vak leren met toekomstmogelijkheden? Kies dan voor een praktijkopleidingen bij Bouwmensen Midden-Holland.

Werken in de bouw is veelzijdig. Je werkt in een team en zowel de werkzaamheden als de bouwplaatsen wisselen vaak. Dat kan nieuwbouw zijn van woningen en bedrijfsgebouwen of de renovatie van een oude buurt, waarbij energiezuinig en duurzaam bouwen de norm zijn. Mensen die in de bouw werken kijken met trots naar het werk dat zij gemaakt hebben.

De bedrijfstak bouw spant zich dagelijks in om Nederland mooier te maken, maar dat kan alleen wanneer bouwbedrijven beschikken over gemotiveerde en goed opgeleide vakmensen. De Bouwmensen vestigingen, en dus ook Bouwmensen Midden-Holland, is door de bouwbedrijven opgericht om dit waar te maken.

Bouwmensen Midden-Holland leidt jongeren op tot vakmensen. Als je de opleiding volgt ga je niet alleen naar school, maar werk je ook op de bouwplaats. Tijdens de opleiding ontvang je een goede stage vergoeding, of een salaris volgens de CAO Bouw! Deze unieke combinatie van leren en werken, is de beste start voor een toekomst in de bouw.

Wil je meer informatie over de opleidingen van Bouwmensen Midden-Holland, neem dan gerust contact op via 023 - 56 38 300 of via het contactformulier. Je kunt altijd langskomen of een dagje meelopen in de werkplaats, om zo te kijken of dit echt iets voor jou is. 

Deel deze pagina op:

Contact

Hoofdweg 868
2132 MC Hoofddorp
E: mail@bouwmensen-mh.nl
T: 023-5638300

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

inschrijven Lees verder

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

Meer over Bouwmensen en onze bouwopleidingen

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS