midden-holland

Welkom bij Bouwmensen Midden-Holland

Bouwmensen Midden-Holland, gevestigd in Hoofddorp, is één van de dertig opleidingsbedrijven voor de bouw. De toevoeging Midden-Holland hanteren wij, omdat dit ons werkgebied weergeeft. 

De bouw, en dus wij ook, heeft jongeren veel te bieden. Werken in teamverband, afwisselend werk, afwisselende locaties, veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid en veel groei mogelijkheden, zowel in vakmanschap als in loopbaanperspectief.

De opleidingen bij Bouwmensen Midden-Holland zijn op niveau 2 en 3, maar daarna zijn er doorgroei mogelijkheden naar niveau 4 en verder.

Wil je meer weten, maar nog geen verplichtingen aangaan? Bel (023-5638300) of mail ons via de button contact, dan maken we een afspraak zodat je ons kunt bezoeken. Je mag altijd een keer een dag meelopen in de werkplaatsen om te ervaren wat het inhoud. Op die manier kun je bepalen of een opleiding bij Bouwmensen Midden-Holland wat voor jou is.

    

Volg ons op: 

      

Al ons nieuws
Deel deze pagina op:

Contact

Hoofdweg 868
2132 MC Hoofddorp
E: mail@bouwmensen-middenholland.nl
T: 023-5638300
F: 023-5638308

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

inschrijven Lees verder

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

 

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS