Bouwmensen Midden-Holland

Bouwmensen Midden-Holland is het opleidingsbedrijf van en voor de bouwbedrijven in een regio die loopt van Santpoort Zuid tot en met Noordwijk en landinwaarts van Ouderkerk aan de Amstel tot Kockengen. Omdat is dus een deel van Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Vandaar de toevoeging Midden-Holland.

Samen met de bouwbedrijven in de regio bieden wij het praktijkgedeelte van BBL en BOL opleidingen in de bouw en het theoriegedeelte wordt door een ROC gegeven. Op onze locatie in Hoofddorp wordt les gegeven door het Nova College, maar we hebben ook jongeren in opleiding die de theorie bij een ander ROC volgen.

Jongeren die middels willen leren en werken willen groeien tot vakkracht in een bouwberoep, zijn bij ons aan het goede adres. Ondanks de economische problemen door het Corona virus, biedt de bouw volop mogelijkheden aan jongeren. Er blijft behoefte aan nieuwe huizen en veel bestaande woningen moeten beter geïsoleerd worden.

Bel of mail ons, dan kun je een keer komen kijken. En als je een keer een dagje mee wilt werken in de werkplaats om te kijken of het iets voor je is, dan is dat uiteraard mogelijk. Wij willen je helpen om te groeien in het vak en aan het werk te gaan in de bouw. Wat je nodig hebt is een beetje handigheid, verstand, inzicht in constructies en tekenwerk, kunnen werken met mensen en vooral interesse voor de bouw.

Contactgegevens Bouwmensen Midden-Holland

Opleidingen bij Bouwmensen Midden-Holland

Evenementen

Nieuws

Bekijk onze vestiging

Maak kennis met Bouwmensen Midden-Holland