limburg

INFRA OPLEIDINGEN

OPLEIDINGEN IN DE INFRA

 

 

 

Met de opleidingen wordt je in 2 tot 5 jaar bijvoorbeeld; grond werker, rioleringswerker, straatmaker, Machinist, monteur ,uitvoerder of werkvoorbereider. Je kunt opleidingen volgen op mbo niveau 1 t/m 4. Uiteraard biedt Inframensen je de kans om door te groeien.

Wat is het verschil tussen bol en bbl?
Bbl staat voor Beroeps Begeleidende Leerweg en bol betekent Beroeps Opleidende Leerweg. Het belangrijkste verschil zit in het feit dat de leerling in een bbl-traject een arbeidsovereenkomst heeft met een werkgever, je werkt dan (meestal) 4 dagen in de week en volgt vaak maar 1 dag les. In een bol-traject volg je 5 dagen per week les afgewisseld met praktijkperioden (stages).

ASSISTENT BOUW EN INFRA (NIV. 1) / ENTREEOPLEIDING

Als Assistent bouw en infra assisteer je de vakman bij het werken aan bijvoorbeeld gebouwen, wegen en bruggen. Je bewerkt materialen en je bouwt constructies. Als assistent kun je goed samenwerken, aanwijzingen opvolgen en let je op de veiligheid en het milieu. Bij merendeel van onze vestigingen is deze opleiding vervangen door een entreeopleiding.

LEES VERDERLees verder

VAKMAN GWW (NIV. 2)

Lijkt het je leuk om mee te werken aan het aanleggen en onderhouden van wegen en rioleringen? Wil jij alles weten over egaliseren en drainages? Ben je graag buiten en werk je goed in een team? Dan is onze opleiding Vakman grond-, weg en waterbouw (GWW) een goede basis voor jou! Je verricht in een team alle werkzaamheden voor het aanleggen en onderhouden van wegen en rioleringen. Je repareert en egaliseert bijvoorbeeld wegdekken, plaatst rioleringsbuizen en drainages en werkt aan de afwerking van bermen. Deze opleiding is ook een goede vooropleiding voor toekomstige machinisten. De opleiding duur maximaal twee jaar, hierna kun je doorstromen naar niveau 3.

LEES VERDERLees verder

OPPERMAN BESTRATINGEN (NIV. 2)

Ben jij graag aan het werk en werk je nauwkeurig? Wil je alles weten van bestrating en vakindelingen? Werk je graag samen met collega’s en kun je ook alleen werken aan een deel van een bestrating? Dan is onze opleiding straatmaker echt jouw richting! In dit veelzijdige werk maak je bijvoorbeeld bestrating in voetgangersgebieden, de vakindeling op parkeerplaatsen en woonerven met drempels. Als aankomend straatmaker maak je eenvoudige tegel- en steenbestratingen. De opleiding duurt maximaal twee jaar en hierna kun je doorstromen naar niveau 3.

LEES VERDERLees verder

ALLROUND VAKMAN GWW (NIV. 3)

Tijdens deze opleiding ligt de nadruk op het zelfstandig uitvoeren van de werkzaamheden zoals omschreven bij niveau 2. De opleiding duurt maximaal drie jaar.

LEES VERDERLees verder

STRAATMAKER (NIV. 3)

Tijdens deze opleiding ligt de nadruk op het zelfstandig uitvoeren van de werkzaamheden zoals omschreven bij niveau 2. De opleiding duur maximaal drie jaar.

LEES VERDERLees verder

De INFRA opleidingen worden aangeboden door Gilde Opleidingen in samenwerking met Bouwmensen Limburg in Roermond

INSCHRIJVEN voor één van de opleidingen

Aanmelden voor een intake/kennismakingsgesprek

 

Wil je nog meer informatie? Neem dan even telefonisch of per mail contact op!

077-3986259

045- 5245060

info@bouwmensen-limburg.nl

Deel deze pagina op:

Contact

Vestiging Beek
Stationsstraat 100
6191 BG Beek
E: info@bouwmensen-limburg.nl;
T: 045 – 524 50 60
F: 045-5243981
 
Whatsapp 0651383614 (vestiging Beek) 0635111041(vestiging Horst)
Vestiging Horst
Gebroeders van Doornelaan 63
5961 BB Horst
T: 077 - 398 62 59

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

Meer over Bouwmensen en onze bouwopleidingen

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS