limburg

Info voor werkgevers / leerbedrijven

De schakel tussen talent en bouw

Om uw klanten goed te bedienen heeft u gediplomeerde en liefst ook ervaren mensen nodig. Ieder bouwbedrijf heeft er weleens naar gezocht. Er zijn genoeg jongeren met bouwtalent in Nederland, maar hoe bereikt u hen? En hoe krijgt u ze zo snel mogelijk op het vereiste niveau?
Bouwmensen Limburg is uw partner in het vinden, binden en opleiden van bouwtalent. Wij zijn zeer actief in het werven van talentvolle jongeren met een vmbo diploma. Zij volgen opleidingsroutes op verschillende niveaus, die aansluiten op de eisen die u als werkgever stelt. Ons uiteindelijke doel is de arbeidsmarkt voorzien van gediplomeerde en ervaren timmermannen, metselaars, tegelzetters en middenkaderfunctionarissen bouwkunde. Daarnaast bieden wij een uitgebreid scala cursussen voor uw huidige personeel.

Wij zijn gespecialiseerd in het opleiden van bouwtalent op 4 werkgebieden:

  • Timmeren (niveau 2 en 3)
  • Metselen (niveau 2 en 3)
  • Tegelzetten (niveau 2)
  • Middenkaderfunctionarissen Bouw (niveau 4)


Investeren in mensen

De reikwijdte van Bouwmensen Limburg stopt niet bij het werven, opleiden en detacheren van vakmensen. U wilt ook dat de vakmensen die u al heeft binnen uw bedrijf blijven. Onderzoek wijst uit dat opleiding en carrièremogelijkheden de grootste drijfveren zijn om bij een bedrijf te blijven werken.
Met de mogelijkheden voor bijscholing, loopbaanontwikkeling en bedrijfsopleidingen van Bouwmensen Limburg houdt u gemotiveerd en bekwaam personeel. Hun steeds groeiende knowhow blijft beschikbaar binnen het bedrijf, waarmee u de toekomst van uw bedrijf en uw bouwmensen veiligstelt. 

Deel deze pagina op:

Contact

Vestiging Beek
Stationsstraat 100
6191 BG Beek
E: info@bouwmensen-limburg.nl;
T: 045 – 524 50 60
F: 045-5243981
 
Whatsapp 0651383614 (vestiging Beek) 0635111041(vestiging Horst)
Vestiging Horst
Gebroeders van Doornelaan 63
5961 BB Horst
T: 077 - 398 62 59

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

Meer over Bouwmensen en onze bouwopleidingen

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS