limburg

Over Bouwmensen Limburg

Spilfunctie

Bouwmensen Limburg werkt nauw samen met het beroepsonderwijs. Leeuwenborgh Opleidingen, Gilde Opleidingen en Arcus College zijn onze onderwijspartners waarmee we in de regio een kwalitatief hoogwaardige opleidingsstructuur kunnen aanbieden. Leeuwenborgh Opleidingen en Arcus College verzorgt het in Zuid-Limburg en Gilde Opleiding verzorgt het in Noord en Midden-Limburg.

Ook vervult Bouwmensen een spilfunctie tussen deze partijen en is zij daarnaast partner voor woningcorporaties, kenniscentra en belangenverenigingen op het gebied van opleiding, werk en kennis.

     

Referenties / partnerships

Regionale bouwbedrijven hebben de opleidingsbedrijven en dus ook Bouwmensen Limburg opgericht en zijn nog steeds bestuurder en stakeholder. Regionale bouwbedrijven zijn ook onze klanten. Bouwmensen Limburg  is lid van zowel Bouwend Nederland als van de vakgroep opleidingsbedrijven Bouwend Nederland. Bouwmensen Limburg participeert ook in de volgende organisaties: Vakmasters, Bouwcirkel en ZZP vakmensen.

Deel deze pagina op:

Contact

Vestiging Beek
Stationsstraat 100
6191 BG Beek
E: info@bouwmensen-limburg.nl;
T: 045 – 524 50 60
F: 045-5243981
 
Whatsapp 0651383614 (vestiging Beek) 0635111041(vestiging Horst)
Vestiging Horst
Gebroeders van Doornelaan 63
5961 BB Horst
T: 077 - 398 62 59

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

Meer over Bouwmensen en onze bouwopleidingen

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS