limburg

Welkom bij Bouwmensen Limburg

Honderdduizenden mensen zetten zich dagelijks met hart en ziel in om Nederland mooier te maken. Dat kan alleen wanneer bouwbedrijven kunnen beschikken over goed gemotiveerde en prima opgeleide vaklieden. Bouwmensen Limburg probeert hier een steentje aan bij te dragen en opent voor velen de deuren naar een mooie toekomst in de bouw.

Bouwmensen Limburg leidt jonge mensen op tot volwaardige vakmensen, die na hun opleiding direct kunnen meedraaien in een bouwproject.

Wil je geld verdienen en een vak leren? Kies dan voor de praktijkopleidingen van Bouwmensen! Je krijgt er een vakkundige en erkende MBO opleiding en een prima stagevergoeding of salaris. Je werkt bij een bouwbedrijf, volgt onderwijs van het ROC en via Bouwmensen ontvang je praktijkscholing op een uitstekend ingerichte werkplaats.

Bouwmensen Limburg is het juiste adres voor:

Voor meer informatie neem gerust contact op met onze vestiging.

Al ons nieuws
Deel deze pagina op:

Contact

Vestiging Nuth
Stationstraat 7
6361 BH Nuth
E: info@bouwmensen-limburg.nl
T: 045 – 524 50 60
F: 045-5243981
Vestiging Horst
Gebroeders van Doornelaan 63
5961 BB Horst
T: 077 - 398 62 59
Events
11
jun
Venlo StormtMeer info
23
jun
Scapetown Klokgebouw Eindhoven 12 t/m 23 juni 2017Meer info
12
jul
Diploma uitreiking, vestiging HorstMeer info

Scapetown. Een stad vol raadsels en geheimen. Ga jij ze ontrafelen?

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

 

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS