leiden

Cursussen en bijscholing

De bouw is altijd in beweging. Technische ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Is uw personeel toe aan een opfriscursus?Opleidingsbedrijf Bouwmensen Leiden biedt tevens uitgebreide mogelijkheden voor (bij)scholing van uw eigen personeel.

Bouwmensen Leiden organiseert diverse praktijktrainingen en cursussen op zowel vakinhoudelijk gebied als op het gebied van samenwerken en communicatie. Vaklieden maken er kennis met de nieuwste materialen en technieken of leren bij op het vlak van planning, organisatie, communicatie, kwaliteitszorg, arbeidsomstandigheden, veiligheid en automatisering. Er zijn cursussen voor zowel bouwplaatspersoneel als voor UTA-medewerkers. Uw medewerkers nemen deel op basis van open inschrijving. Bouwmensen Leiden adviseert ook over maatwerktrajecten.
 

Cursussen worden aangeboden door BouwCirkel:

BouwCirkel

2019

Geplande trainingen voor uw medewerkers via Bouwmensen Leiden en Bouwmensen Delft :

Cursusagenda  
Data Cursus
   
   
   

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met Conny Lips

clips@bouwmensen-leiden.nl

www.bouwcirkel.nl

 

UTA personeel 

In de bedrijfstak bouw staan de volgende instituten goed bekend:

De KOB (Kader Opleidingen Bouwbedrijf) is van oudsher het eigen opleidingsinstituut voor de bouw met een cursusaanbod dat gericht is op doorgroei naar uitvoerder, calculator, werkvoorbereider en aannemer. 
Meer informatie

De BOB biedt al heel lang allerlei opleidingen voor de bedrijfstak bouw, gericht op uitvoering, projectleiding, veiligheid en nog veel meer. 
Meer informatie

Het OCBI is een instituut dat is gespecialiseerd in opleidingen tot uitvoerder, werkvoorbereider etc. voor het middenbedrijf. De aanpak van dit instituut is niet alleen inhoudelijk, maar ook gericht op persoonlijke begeleiding van de deelnemers.
Meer informatie

Deel deze pagina op:

Contact

Gitstraat 2
2332 RB Leiden
Postbus 660
2300 AR Leiden
E: info@bouwmensen-leiden.nl
T: 071 - 5322003

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

Meer over Bouwmensen en onze bouwopleidingen

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS