leiden

Ontwikkelen personeelsbeleid

Ook kunt u bij ons terecht voor advies over het ontwikkelen van uw personeelsbeleid.
Beschikt u nu over het juiste personeel, maar weet u niet zeker of dat ook voor de toekomst geldt? Bouwmensen Leiden adviseert u over de gewenste opbouw van vaardigheden en competenties binnen uw bedrijf. Met meerjaren opleidingsplannen voor uw bouwbedrijf bent u toegerust op de toekomst.

Bouwmensen Leiden heeft een adviseurs die bedrijven kan helpen om hun personeelsbeleid vorm te geven. Personeelsbeleid is breder dan alleen het in beeld brengen van de behoefte aan opleidingen en het is onmisbaar om een bedrijf goed te kunnen besturen. Als u hier meer informatie over wilt, dan kunt u contact opnemen met Bouwmensen

Voor leden van Bouwend Nederland is het mogelijk om een afspraak te maken met een adviseur van Bouwend Nederland als er vragen zijn over reorganisaties of zaken die direct met personeel te maken hebben.

Meer informatie: Neem contact op met Bouwmensen Leiden
Deel deze pagina op:

Contact

Gitstraat 2
2332 RB Leiden
Postbus 660
2300 AR Leiden
E: info@bouwmensen-leiden.nl
T: 071 - 5322003

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

Meer over Bouwmensen en onze bouwopleidingen

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS