leiden

Bouwmensen Leiden

Vestigingen Alle vestigingen Meer info

In de bouw kunnen binnenkort weer mensen aan de slag!

Bouwmensen in Feiten en Fabels

Bouwmensen Leiden

Honderdduizenden mensen zetten zich dagelijks met hart en ziel in om Nederland mooier te maken. Dat kan alleen wanneer bouwbedrijven kunnen beschikken over goed gemotiveerde en prima opgeleide vaklieden. Bouwmensen Leiden probeert hier een steentje aan bij te dragen en opent voor velen de deuren naar een mooie toekomst in de bouw.

Wil je geld verdienen en een vak leren? Kies dan voor de praktijkopleidingen van Bouwmensen! Je krijgt er een vakkundige en erkende MBO opleiding en een prima stagevergoeding of salaris. Je werkt bij een bouwbedrijf, volgt onderwijs van het ROC en via Bouwmensen ontvang je praktijkscholing op een uitstekend ingerichte werkplaats.

Bouwmensen Leiden was al meer dan 20 jaar in de regio Leiden bekend onder de naam Bouwopleiding Rijnland. Vanaf juni 2013 is de naamswijziging ingevoerd en zijn wij aangesloten bij het landelijk netwerk van opleidingsbedrijven onder de naam Bouwmensen.

Bouwmensen Leiden is het juiste adres voor:

 Voor meer informatie neem gerust contact op met onze vestiging.

Al ons nieuws
Deel deze pagina op:

Contact

Gitstraat 2
2332 RB Leiden
Postbus 660
2300 AR Leiden
E: info@bouwmensen-leiden.nl
T: 071 - 5322003

Volg je een opleiding waarbij je met techniek nog niet veel ervaring hebt, wil je meer weten over opleidingsmogelijkheden in de bouw?

Misschien eens een voorlichting, rondleiding op de bouwplaats of een proefles meemaken? Maak dan een afspraak met ons, onze voorlichters staan hiervoor altijd open.

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

Meer over Bouwmensen en onze bouwopleidingen

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS