kzw

BHV en veiligheid trainingen

Onze opleidingsbouwplaats in Beverwijk vormt een unieke locatie voor alle BHV en veiligheidstrainingen. Voldoende ruimte om te parkeren en te oefenen maar ook gebouwen en materialen die de training tot een speciale ervaring maken.

Realistisch

In onze prefabwoning wordt een brandblusoefening wel heel realistisch. Maar ook kunnen wij ruimtes onder rook zetten en uw eigen werkomgeving nabouwen in een van onze loodsen.

Trainingen op hoogte

Waarom laag bij de grond blijven als je ook de lucht in kunt? Op onze klimtoren en de prefabwoning is het mogelijk om veilig op hoogte te trainen met (bijvoorbeeld) valbeveiliging.


Theorie en praktijk 

De combinatie van goed geoutileerde theorielokalen en een realistisch praktijkruimte maken een BHV trainingsdag tot de laatste seconde interessant en spannend. Niet in het minst door onze professionele trainers die wel zeer overtuigend een slachtoffer kunnen neerzetten.

 

Deel deze pagina op:

Contact

Zaandam
Jufferstraat 3
1508 GE Zaandam
E: info@bouwmensen-kzw.nl
T: 075 - 617 68 77
Beverwijk
Laurens Baecklaan 25
1942 LN Beverwijk
E: info@bouwmensen-kzw.nl
T: 0251 - 23 38 91
Edam
Nijverheidsstraat 2
1135 GE Edam
E: info@bouwmensen-kzw.nl
T: 075-6176877

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

Meer over Bouwmensen en onze bouwopleidingen

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS