kzw

Over Bouwmensen KZW

Bouwmensen KZW werkt nauw samen met het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en overheids­instellingen. Ook vervult Bouwmensen KZW een spilfunctie tussen deze partijen en is zij partner voor woningcorporaties, kenniscentra en belangenverenigingen op het gebied van opleiding, werk en kennis.

Bouwmensen KZW is onderdeel van Talent voor Techniek, dit is een samenwerking tussen de technische opleidingsbedrijven uit Noord-Holland. 

Referenties / Partnerships

Er wordt samen gewerkt met diverse bedrijven in de regio. Erkende Leerbedrijven, die leerlingen helpen praktijkervaring op te doen. Ook zorgen zij voor een belangrijk deel van de financiering, zodat Bouwmensen haar leerlingen tijdens de opleiding een goed loon kan betalen. Daarnaast is Bouwmensen KZW lid van Bouwend Nederland. Verder werken we samen met het Regio College Zaanstreek Waterland, NOVA college (ROC), Bouwend Nederland, Volandis en Bouwradius.

Nova College
 

 

Deel deze pagina op:

Contact

Zaandam
Jufferstraat 3
1508 GE Zaandam
E: info@bouwmensen-kzw.nl
T: 075 - 617 68 77
Beverwijk
Laurens Baecklaan 25
1942 LN Beverwijk
E: info@bouwmensen-kzw.nl
T: 0251 - 23 38 91
Edam
Nijverheidsstraat 2
1135 GE Edam
E: info@bouwmensen-kzw.nl
T: 075-6176877

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

Meer over Bouwmensen en onze bouwopleidingen

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS