kzw

Ontwikkelen personeelsbeleid

Ook kunt u bij ons terecht voor advies over het ontwikkelen van uw personeelsbeleid. Beschikt u nu over het juiste personeel, maar weet u niet zeker of dat ook voor de toekomst geldt? Bouwmensen KZW adviseert u over de gewenste opbouw van vaardigheden en competenties binnen uw bedrijf. Met meerjaren opleidingsplannen voor uw bouwbedrijf bent u toegerust op de toekomst.

Bouwmensen KZW heeft een adviseurs die bedrijven kan helpen om hun personeelsbeleid vorm te geven. Personeelsbeleid is breder dan alleen het in beeld brengen van de behoefte aan opleidingen en het is onmisbaar om een bedrijf goed te kunnen besturen. Als u hier meer informatie over wilt, dan kunt u contact opnemen met Bouwmensen KZW. Voor leden van Bouwend Nederland is het mogelijk om een afspraak te maken met een adviseur van Bouwend Nederland als er vragen zijn over reorganisaties of zaken die direct met personeel te maken hebben.

Voor meer informatie neem gerust contact op met Bouwmensen KZW via het contactformulier of voor Kennemerland via 0251 – 23 38 91 of voor Zaanstreek Waterland via 075 – 617 68 77.

Deel deze pagina op:

Contact

Zaandam
Jufferstraat 3
1508 GE Zaandam
E: info@bouwmensen-kzw.nl
T: 075 - 617 68 77
Beverwijk
Laurens Baecklaan 25
1942 LN Beverwijk
E: info@bouwmensen-kzw.nl
T: 0251 - 23 38 91
Edam
Nijverheidsstraat 2
1135 GE Edam
E: info@bouwmensen-kzw.nl
T: 075-6176877

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

Meer over Bouwmensen en onze bouwopleidingen

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS