kzw

Scholingsplan

Scholingsplan / loopbaanontwikkeling / bijscholing

Bij ons kunt u ook terecht voor het opstellen van een scholingsplan of voor advies over uw loopbaanontwikkeling. Het opstellen van een scholingsplan is de ideale weg om de kennis en kwaliteit van uw medewerkers op peil te houden of te verbeteren. De opleidingsadviseurs van Bouwmensen KZW adviseren u over nieuwe wet- en regelgeving. Samen met u stellen zij een planmatig scholingsplan op dat alle zorg uit handen neemt.

Voordelen werknemer

Loopbaanontwikkeling en bijscholing is voor iedereen die een stap wil maken in zijn loopbaan van belang. Dat kan een stap hogerop zijn, of een stap om te zorgen dat je tot aan je pensioen gezond en met plezier kunt blijven werken. Een scholingsplan kan gemaakt worden voor werknemers van elke leeftijd, elk niveau, met of zonder diploma. Deelname is uiteraard vrijwillig. 

Voordelen werkgevers

Machines worden onderhouden, maar bij werknemers komt een gemiddelde werkgever pas in actie als een werknemer ‘stuk’ ofwel arbeidsongeschikt raakt. Door ook het onderhoud aan werknemers te plannen, blijft een werknemer met voldoende uitdaging en gezond aan het werk of zoekt hij - lang voordat hij vertrekt of arbeidsongeschikt raakt - met omscholing ander werk binnen de sector. Dat kan een ondernemer veel kosten besparen. Investeren in de duurzame inzetbaarheid van werknemers is voor iedereen van belang!

Kosten

Opleiding en training kan uiteraard niet gratis. Van de werkgever en (afhankelijk van het soort training) de werknemer wordt ook een bijdrage gevraagd. De hoogte van deze bijdrage is afhankelijk van het traject en kan per deelnemer verschillen.

Stel: een timmerman wil voorman en (later) uitvoerder worden, maar twijfelt of het haalbaar is.

De opleidingsadviseur onderzoekt samen met de timmerman of hij of zij een passend opleidingstraject aan kan. U vindt de opleidingsadviseurs op de vestigingen van Bouwmensen. Vraag naar de mogelijkheden.

Stel: een werknemer is langdurig ziek of arbeidsgehandicapt.

Als u een werknemer heeft die zijn of haar originele beroep niet meer uit kan oefenen is omscholen naar een ander beroep vaak de beste keuze. Bouwmensen KZW regelt deze (om)scholing graag voor u.

Voordelen voor de werkgever

  • Advies op maat voor de medewerker

  • Individuele begeleiding

  • Preventie voor werknemers die dreigen uit te vallen

  • Ondersteuning bij re-integratie

Voor meer informatie neem gerust contact op met Bouwmensen KZW via het contactformulier of telefonisch voor Kennemerland via 0251 – 23 38 91 of voor Zaanstreek Waterland via 075 – 617 68 77.

Deel deze pagina op:

Contact

Zaandam
Jufferstraat 3
1508 GE Zaandam
E: info@bouwmensen-kzw.nl
T: 075 - 617 68 77
Beverwijk
Laurens Baecklaan 25
1942 LN Beverwijk
E: info@bouwmensen-kzw.nl
T: 0251 - 23 38 91
Edam
Nijverheidsstraat 2
1135 GE Edam
E: info@bouwmensen-kzw.nl
T: 075-6176877

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

Meer over Bouwmensen en onze bouwopleidingen

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS