kzw

Waarom Bouwmensen?

Word leerbedrijf

Als u vertrouwen heeft in de kansen die Bouwmensen KZW biedt, kunt u zich aanmelden als leerbedrijf. Als leerbedrijf krijgt u toegang tot onze pool van leerlingen. Een praktijkbegeleider helpt de leerling te selecteren die het beste past bij uw organisatie.

U betaalt alleen de gewerkte uren

De leerling staat gedurende zijn opleiding bij ons onder contract. Wij bieden hem/haar een vast salaris en werkkleding. U betaalt ons slechts een tarief per uur dat de leerling bij u werkt. De tarieven zijn afhankelijk van leeftijd en opleidingsniveau; de verhouding tussen prijs en kwaliteit is dus altijd marktconform. Alle overige werkgeverslasten en verantwoordelijkheden liggen bij ons. De leerlingbegeleider heeft gedurende de opleiding een coachende rol en zal net zo vaak aanwezig zijn als nodig is.

De opleiding bestaat uit een praktijk- en een theoriegedeelte. Voor de theoretische basis gaan de leerlingen een dag per week naar het Regio College in Zaandam of naar het NOVA College in Beverwijk. De overige dagen werken ze binnen uw bedrijf. Nadat het diploma is behaald, kunt u de kersverse leerling zonder afkoopsom in dienst nemen.

Deel deze pagina op:

Contact

Zaandam
Jufferstraat 3
1508 GE Zaandam
E: info@bouwmensen-kzw.nl
T: 075 - 617 68 77
Beverwijk
Laurens Baecklaan 25
1942 LN Beverwijk
E: info@bouwmensen-kzw.nl
T: 0251 - 23 38 91
Edam
Nijverheidsstraat 2
1135 GE Edam
E: info@bouwmensen-kzw.nl
T: 075-6176877

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

Meer over Bouwmensen en onze bouwopleidingen

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS