kzw

Bedrijven

De schakel tussen talent en bouw

Om uw klanten goed te bedienen heeft u gediplomeerde en liefst ook ervaren mensen nodig. Er zijn genoeg jongeren met bouw talent in Nederland, maar hoe bereikt u hen? En hoe krijgt u ze zo snel mogelijk op het vereiste niveau?

Bouwmensen KZW is uw partner in het vinden, binden en opleiden van bouwtalent. Wij zijn zeer actief in het werven van talentvolle jongeren met een vmbo diploma. Zij volgen beroepsbegeleidende leerwegen (BBL) op verschillende niveaus, die aansluiten op de eisen die u als werkgever stelt. Ons uiteindelijke doel is de arbeidsmarkt voorzien van gediplomeerde en ervaren timmermannen, metselaars en tegelzetters. Daarnaast bieden wij een uitgebreid scala cursussen voor uw huidige personeel.

Investeren in mensen 

De reikwijdte van Bouwmensen KZW stopt niet bij het werven, opleiden en detacheren van vakmensen. U wilt ook dat de vakmensen die u al heeft binnen uw bedrijf blijven. Onderzoek wijst uit dat opleiding en carrièremogelijkheden de grootste drijfveren zijn om bij een bedrijf te blijven werken. Met de mogelijkheden voor bijscholing, loopbaanontwikkeling en bedrijfsopleidingen van Bouwmensen KZW houdt u gemotiveerd en bekwaam personeel. Hun steeds groeiende knowhow blijft beschikbaar binnen het bedrijf, waarmee u de toekomst van uw bedrijf en uw medewerkers veiligstelt.

Deel deze pagina op:

Contact

Zaandam
Jufferstraat 3
1508 GE Zaandam
E: info@bouwmensen-kzw.nl
T: 075 - 617 68 77
Beverwijk
Laurens Baecklaan 25
1942 LN Beverwijk
E: info@bouwmensen-kzw.nl
T: 0251 - 23 38 91
Edam
Nijverheidsstraat 2
1135 GE Edam
E: info@bouwmensen-kzw.nl
T: 075-6176877

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

Meer over Bouwmensen en onze bouwopleidingen

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS