kzw

Een opleiding bij Bouwmensen

Volg een opleiding bij Bouwmensen KZW en word timmerman, metselaar of schilder.

Als leerling van Bouwmensen KZW zijn er drie plekken waar je de opleiding volgt: bij een ROC, bij het praktijkopleidingscentrum van Bouwmensen KZW én bij een bouwbedrijf. Om aan de slag te kunnen bij Bouwmensen KZW moet je eerst ingeschreven zijn bij het Regio College of bij het NOVA College. De keuze hiervan ligt aan je woonplaats. Heb je dit nog niet gedaan, dan kunnen wij je helpen met het maken van de juiste keuze. Bij het Regio College of het NOVA College volg je het theorie deel van de opleiding. Verder zijn zij verantwoordelijk voor deelkwalificaties, beroepstaken, thema's en certificaten. Ook het uiteindelijke - landelijk erkende - diploma krijg je van het Regio College of NOVA College.  

Bouwmensen KZW is gedurende je opleiding voor de praktijkcomponent jouw thuisbasis. Bij ons krijg je trainingen en oefeningen om praktijkvaardigheden aan te scherpen. Een vaste leerlingbegeleider geeft je extra begeleiding waar nodig, eventueel ook bij het bedrijf waar je werkt.

Indien je een BBL opleiding volgt, werk je een belangrijk deel van de opleiding bij een bouwbedrijf dat is aangesloten bij Bouwmensen KZW. Je kunt zelf een bedrijf aandragen, of samen met Bouwmensen KZW bekijken welk bedrijf het beste bij je past. Het meest actuele overzicht met erkende leerbedrijven in de bouw is te vinden op de website van SBB. Hier kun je een selectie maken per opleiding en regio (d.m.v. postcode en afstand).

Als een bedrijf niet genoemd wordt in de lijst van SBB, dan kan het zijn dat zij nog bezig zijn met de erkenning, of meer willen weten over de mogelijkheid om erkend te worden. Neem in dat geval contact op met ons, wellicht kan SBB de erkenning regelen en kun je bij dat bedrijf geplaatst worden.

Verder in de bouw

Gedurende je opleiding krijg je begeleiding van Bouwmensen KZW. Als BBL-leerling krijg je een leer-arbeidsovereenkomst en als BOL-leerling een stage-overeenkomst met Bouwmensen KZW. Nadat je het diploma hebt behaald, kun je vaak aan de slag bij het bedrijf waar je de opleiding volgde. Als je wilt doorstuderen, of bij een ander bedrijf aan de slag wilt, begeleiden we je graag. 

Voor meer informatie neem gerust contact op met Bouwmensen KZW via het contactformulier of telefonisch voor Kennemerland via 0251 – 23 38 91 of voor Zaanstreek Waterland via 075 – 617 68 77 

Deel deze pagina op:

Contact

Zaandam
Jufferstraat 3
1508 GE Zaandam
E: info@bouwmensen-kzw.nl
T: 075 - 617 68 77
Beverwijk
Laurens Baecklaan 25
1942 LN Beverwijk
E: info@bouwmensen-kzw.nl
T: 0251 - 23 38 91
Edam
Nijverheidsstraat 2
1135 GE Edam
E: info@bouwmensen-kzw.nl
T: 075-6176877

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

Meer over Bouwmensen en onze bouwopleidingen

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS