kzw

Jongeren

Wil jij een mooi vak leren met toekomstmogelijkheden? Kies dan voor de praktijkopleidingen van Bouwmensen KZW.

Bekijk hier de opleidingen!

Lijkt het je leuk om in de bouw te werken, om nieuwe bouwwerken te maken, of onderhoudswerk te doen aan oude gebouwen? Dan is een opleiding bij Bouwmensen KZW iets voor jou. Mensen die in de bouw werken zijn trots op de gebouwen waar zij aan hebben meegewerkt. Dat kan een woningen zijn, maar ook een gemeentehuis, een bedrijfspand of een renovatie van een oude buurt.

Hét opleidingsbedrijf voor de bouw!

Bij Bouwmensen KZW gaan theorie en praktijk hand in hand. Je zit dus niet de hele week op school. Tijdens de opleiding staat de praktijk centraal. Een unieke combinatie, die jou optimaal klaarstoomt voor het échte werk.

Je volgt één of meerdere dagen onderwijs op het Regio College in Zaandam of op het NOVA college in Beverwijk. Indien je een BBL-opleiding volgt besteed je het grootste deel van je tijd als leerling bij een bouwbedrijf, hier leer je de fijne kneepjes van het vak. Daarnaast ontvang je via Bouwmensen KZW je praktijkscholing in een uitstekend ingerichte werkplaats en we helpen jou bij de praktijk- en beroepsopdrachten en je beroepspraktijkvorming bij een bedrijf bij jou in de buurt.

Wat leer je? 

Allereerst leer je de fijne kneepjes van het vak waar jij voor kiest, maar de moderne vakman is van meerdere markten thuis. We helpen je daarom ook aan technische vaardigheden net buiten je vakgebied. Zo kun je makkelijker samenwerken met je collega’s op de bouw. Je leert om te gaan met opdrachtgevers en we leren je werkplanning en werkvoorbereiding. Daarnaast zorgt Bouwmensen KZW voor een uitstekende begeleiding tijdens de opleiding. We bespreken regelmatig hoe je studie verloopt zodat jij weet dat je op koers blijft.

Toelatingseisen

Het mooiste is als je een vmbo bouwtechniek diploma hebt behaald, maar ook met een ander diploma kun je aan de opleiding beginnen. Wel wordt iedereen die met een opleiding wil beginnen eerst getoetst. Zo krijgen wij een beeld van wat je kunt en krijg jij een beeld van wat de opleiding en het werk inhoudt. De meeste jongeren zullen na de toetsweken eerst nog een basisopleiding volgen om op het vereiste niveau te komen voor zij aan het werk kunnen bij een inlenend bouwbedrijf.

Jouw toekomst in de bouw begint hier

Maak werk van jouw bouw talent. Kies voor de ideale combinatie tussen leren en werken: bekijk hier de opleidingen of meld je aan bij Bouwmensen KZW en word een echte vakman of -vrouw. ‘bekijk hier de opleidingen’ ‘Meld je aan’ 

Deel deze pagina op:

Contact

Zaandam
Jufferstraat 3
1508 GE Zaandam
E: info@bouwmensen-kzw.nl
T: 075 - 617 68 77
Beverwijk
Laurens Baecklaan 25
1942 LN Beverwijk
E: info@bouwmensen-kzw.nl
T: 0251 - 23 38 91
Edam
Nijverheidsstraat 2
1135 GE Edam
E: info@bouwmensen-kzw.nl
T: 075-6176877

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

Meer over Bouwmensen en onze bouwopleidingen

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS