kzw

Welkom bij Bouwmensen KZW

Honderdduizenden mensen zetten zich dagelijks met hart en ziel in om Nederland mooier te maken. Dat kan alleen wanneer bouwbedrijven kunnen beschikken over goed gemotiveerde en prima opgeleide vaklieden. Bouwmensen Kennemerland Zaanstreek Waterland (KZW) draagt hier een steentje aan bij en opent de deuren naar een mooie toekomst in de bouw.

Bouwmensen: leren, werken én verdienen in de bouw

Bouwmensen KZW leidt jonge mensen op tot volwaardige vakmensen, die na hun opleiding direct kunnen meedraaien in een bouwproject. Bij Bouwmensen KZW gaan leerlingen niet alleen naar school; ze hebben tegelijkertijd een baan. Én ze verdienen meteen een goed loon! Een unieke combinatie van leren en werken, die leerlingen optimaal klaarstoomt voor het echte werk.

Bij Bouwmensen KZW kunt u terecht voor: 

Voor meer informatie neem gerust contact op met Bouwmensen KZW via het contactformulier of telefonisch voor de vestiging in Beverwijk via 0251 – 23 38 91 of voor de vestiging in Zaandam via 075 – 617 68 77.

Al ons nieuws
Deel deze pagina op:

Contact

Zaandam
Jufferstraat 3
1508 GE Zaandam
E: info@bouwmensen-kzw.nl
T: 075 - 617 68 77
Beverwijk
Laurens Baecklaan 25
1942 LN Beverwijk
E: info@bouwmensen-kzw.nl
T: 0251 - 23 38 91
Edam
Nijverheidsstraat 2
1135 GE Edam
E: info@bouwmensen-kzw.nl
T: 075-6176877

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

Meer over Bouwmensen en onze bouwopleidingen

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS