Bouwmensen Emmen

De bouw blijft altijd. En daarom blijft er altijd behoefte aan vakkundige timmerlieden die bouwwerken kunnen maken die voldoen aan alle eisen van die tijd. Elke goede vakman heeft zichzelf ontwikkeld in zijn werk. Maar de basis van vakmanschap is een gedegen opleiding met de juiste balans in kennis van theorie en praktijk.

In oude tijden ging vakkennis over van de leermeester op de gezel. De jongeling leerde authentiek vakmanschap in de praktijk van alledag dankzij het delen van alle kennis en ervaring door zijn leermeester. En die manier was helemaal zo gek nog niet. Want vakmanschap leer je niet alleen in de schoolbanken, dat is voor tachtig procent praktijkervaring. Daarom gaan onze leerlingen één dag per week naar school en leren ze het vak vier dagen per week in de praktijk. Onze leden – bouwbedrijven in Drenthe en Noord-West Overijssel – bepalen enerzijds mede wat er in de opleiding gebeurt. Anderzijds delen zij hun kennis, ervaring en vakmanschap met een volgende generatie, de bouwers van de toekomst.

Bouwmensen Drenthe Noord-West Overijssel was voorheen tot eind 2015 bekend als OCB BV Drenthe Noord-West Overijssel. Vanaf 01 januari 2016 wordt de naamswijziging doorgevoerd en zijn we aangesloten bij het landelijk bekende netwerk van opleidingsbedrijven onder de naam Bouwmensen.

Bouwmensen Emmen is het adres voor:

  • Bouwopleidingen voor jongeren
  • Scholing van vakvolwassen krachten
  • Faciliteren van congressen, vergaderingen en bijeenkomsten
  • Flexkrachten
  • Zaalverhuur

Contactgegevens Bouwmensen Emmen

Opleidingen bij Bouwmensen Emmen

Evenementen

Nieuws

Bekijk onze vestiging

Maak kennis met Bouwmensen Emmen