Bouwmensen Vestiging Dordrecht

Voor een opleiding in de bouwsector ben je bij ons aan het juiste adres. Wij werken nauw samen met het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en overheidsinstellingen. Bouwmensen Zuid-Holland Zuid is het opleidingscentrum voor de bouw in de regio.

We werken vanuit twee locaties: Hardinxveld-Giessendam en Dordrecht.

Met onze opleidingen word je in 2 tot 5 jaar bijvoorbeeld; timmerman, metselaar, tegelzetter, uitvoerder, werkvoorbereider of technisch tekenaar. Je kunt opleidingen volgen op mbo niveau 1 t/m 4. Uiteraard biedt Bouwmensen Zuid-Holland Zuid je de kans om door te groeien. In alle gevallen combineer je werken met leren. Je doet veel ervaring op bij een bouwbedrijf en volgt daarnaast praktijk- en theorielessen via Bouwmensen Zuid-Holland Zuid.

Natuurlijk leer je allereerst de fijne kneepjes van het vak waar jij voor kiest. De moderne vakman is echter van meerdere markten thuis. We helpen je daarom ook aan technische vaardigheden net buiten je vakgebied. Zo kun je makkelijker samenwerken met je collega’s in de bouw. Je leert om te gaan met opdrachtgevers en we leren je werkplanning en werkvoorbereiding. Daarnaast zorgt Bouwmensen Zuid-Holland Zuid voor een uitstekende begeleiding tijdens de opleiding. We bespreken regelmatig hoe je studie verloopt, zodat jij weet dat je op koers blijft. In de bouw kun je op talloze manieren doorgroeien. Kijk welke opleiding jou het best bevalt.

De bouw is altijd in beweging. Technische ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Daarom leert Bouwmensen Zuid-Holland Zuid over de nieuwste digitale hulpmiddelen en combineren we oude materialen met nieuwe bouwstoffen. Bij Bouwmensen Zuid-Holland Zuid ben je daarom ook op je plek als je al een baan in de bouw hebt: wij organiseren praktijkscholing voor leermeesters en cursussen voor vakvolwassenen.

Contactgegevens Bouwmensen Dordrecht

Opleidingen bij Bouwmensen Dordrecht

Evenementen

Nieuws

Bouw- en Inframensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw en infra in deze regio.

Open Dagen kunnen helaas niet op de gebruikelijke manier doorgaan.
MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK VOOR EEN ADVIESGESPREK.

WIJ BOUWEN DOOR!
Samen met het ROC da Vinci College verzorgen wij in onze vestigingen in Hardinxveld-Giessendam en Dordrecht onderwijs, stages en BOL en BBL-leerwerkplekken. Door de combinatie van Leren en Werken bij een erkend leerbedrijf ontvang je  een salaris conform de Bouw- en Infra CAO.

Onze taak is de bouw- en infrawereld voorzien van nieuwe generaties vakmensen. Ook zetten we ons in voor het bij- en herscholen van mensen die al in de bouw en infra werken. Zo maken wij de bouw en infra toekomstbestendig door zo goed mogelijk op te leiden.

Maak werk van je bouw- en infratalent en kies de ideale combinatie van Leren en Werken én jezelf ontwikkelen. INSCHRIJVEN KAN HIER.

Direct geld verdienen… met je MBO bouwopleiding

Zonder bouw en infra geen vooruitgang. Zo wonen we beter en werken we mooier door de inzet onze vakmensen. Zij leveren topprestaties, vanaf de tekentafel tot op de bouwplaatsen. Zonder onze MBO bouw- en infraopleidingen zou de wereld er een stuk minder mooi uitzien! Vandaar dat je bij Bouw- en Inframensen ZHZ terecht kunt voor goede, praktijkgerichte MBO opleidingen (niveau 1 t/m niveau 4). Het belangrijkste voordeel voor jou, als student? Tijdens jouw BBL-opleiding ga je direct aan de slag bij een erkend leerbedrijf en verdien je direct een prima salaris of stagevergoeding.

dé opleiding voor Bouw- en Infratoppers

WELKOM BIJ MBO+ (MBO NIVEAU 4) BOUW- en INFRA

De bouw en Infra zoeken ambiteuze mensen

In de bouw en infra schreeuwen bedrijven om talenten voor het middenkader. In beide sectoren is er grote behoefte aan jonge professionals die zelfstandig kunnen werken en die, naast een schat aan moderne technische vaardigheden, beschikken over organisatietalent, planningsvaardigheid en goed ontwikkelde ‘soft skills’.

Om aan de grote vraag van personeel te voldoen hebben Bouw- en Inframensen Zuid-Holland Zuid, en het ROC Da Vinci College de handen ineengeslagen.  Onder het motto ‘Samen intensief opleiden’ startten zij in schooljaar 2015-2016 met de opleiding Bouw mbo+; dé opleiding voor bouwkundigen van vandaag en morgen. Inmiddels zijn de eerste studenten succesvol afgestudeerd.

Het opleidingsconcept

Bouw mbo+ is een echte praktijkopleiding. Studenten zijn namelijk bijna de helft van hun (vierjarige) studie actief in de beroepspraktijk. De opleiding is een unieke combinatie tussen 2 jaar BOL  en 2 jaar BBL. Zo zijn de studenten altijd 40 uur per week bezig met zich ontwikkelen en hun toekomst.

Bekijk hieronder de video van Nick van den Heuvel. Als coördinator is hij vanaf dag één betrokken bij de ontwikkeling van de opleiding. Daarnaast is hij de contactpersoon voor alle bedrijven waarmee samengewerkt wordt.

Bekijk hier al onze video’s!

Wilgentenen schutting bouwen

Onze docent van het INFRA-team, Ruud Roverts, is altijd voor de studenten op zoek #respect naar interessante workshop

Online gastles door CPG

Online gastlessen CPG Nederland met Erwin Valster en Nico van der Meer.

Kerst en Oud- en Nieuwgroet Bouw- en Inframensen ZHZ

Bouw- en Inframensen bedankt alle relaties voor het vertrouwen en de samenwerking in 2020 en wenst iedereen

Maak kennis met Bouwmensen Dordrecht