deventer raalte zutphen

Vakmasters

Vakmasters Personeelsdiensten

Opleidingsbedrijven uit de Bouw en Infra hebben in 2013 / 2014 besloten samen te gaan in één vereniging. 

Met een landelijk eenduidige uitstraling en gebundelde krachten richten zij zich op de toekomst en blijven ze zich sterk maken voor het opleiden van voldoende gekwalificeerde vakmensen voor de bouw. Eén van de pijlers binnen dit verband is de flexpool.

Vakmasters Salland Stedendriehoek is een zelfstandige uitzendorganisatie, gespecialiseerd in de bouwbranche. De samenwerking met de opleidingsorganisaties betekent dat Vakmasters Salland Stedendriehoek een inhouse constructie heeft, waarmee de afstemming op het gebied van opleiden en ontwikkeling van haar personeel en de instroom is gegarandeerd.

Aandacht voor scholing en begeleiding van (aankomende) bouwtalenten staat centraal in onze dienstverlening. De activiteiten zijn erop gericht om bouwtalenten continu te scholen, te coachen en te begeleiden. Hierdoor worden hun capaciteiten optimaal ontwikkeld. Door deze persoonlijke en intensieve aanpak weten wij nieuw bouwtalenten te creeëren en te behouden.

Deel deze pagina op:

Contact

Schonenvaardersstraat 6
7418 CC Deventer
E: Info@bouwmensen-deventer.nl
T: 088-0351310

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

Meer over Bouwmensen en onze bouwopleidingen

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS