deventer raalte zutphen

Info bedrijven

Bouwmensen Deventer  is opgericht door de bouwbedrijven in de regio Deventer-Raalte en Zutphen. Alle jongeren die een bouwopleiding willen volgen hoeven niet zelf te solliciteren bij een bouwbedrijf maar kunnen daar terecht via ons. De instructeurs van Bouwmensen zorgen ervoor  dat de leerlingen in de eerste periode van hun opleiding voldoende vakvaardig worden geschoold in de werkplaats voor ze bij een bedrijf geplaatst worden. Het inlenen van leerlingen van Bouwmensen Deventer  heeft voordelen ten opzichte van het zelf in dienst nemen van leerlingen. De voordelen zijn o.a;

Alleen leerlingen die goed kunnen  functioneren worden uitgeleend
U betaalt alleen de door de leerling gewerkte uren, geen risico bij  ziekte of arbeidsongeschiktheid
Geen kosten van werving en selectie, geen loonadministratie etc.
Geen regelwerk met ROC of andere partijen, Bouwmensen Deventer ontneemt u die zorg.
Begeleiding van leerling en leermeester door de leerlingbegeleider van Bouwmensen Deventer
Bij onvoldoende werk of niet goed functioneren  is het mogelijk de leerling terug te sturen (opzegtermijn een werkweek )
Leerlingen die goed in de bedrijfsstructuur en cultuur passen zijn na hun opleiding mogelijk prima werknemers voor uw bedrijf!

Download hier de reglementen inlenen

Deel deze pagina op:

Contact

Schonenvaardersstraat 6
7418 CC Deventer
E: Info@bouwmensen-deventer.nl
T: 088-0351310

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

Meer over Bouwmensen en onze bouwopleidingen

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS