deventer raalte zutphen

Welkom bij Bouwmensen Deventer

 

Aanmelden voor een bouwopleiding? Het kan nog steeds. Schrijf je in via deze site ( inschrijven in het linkerblok op de homepage) en we nemen direct contact met je op. Je moet wel een VMBO diploma behaald hebben  of  HAVO 3e jaar hebben afgesloten met voldoende resultaat. Maak een afspraak op 06-14998003 of kom tijdens kantooruren langs. 

Adres:
Technicampus 

Schonenvaardersstraat 6 
Deventer 

...............................

Bouwmensen Deventer-Raalte-Zutphen wenst een ieder fijne feestdagen en spetterend 2018 toe!
...............................

Op vrijdag 3 november jl. nam Anton Sibelt afscheid als leerlingcoördinator van Bouwmensen Deventer-Raalte-Zutphen. Na 18 jaar gaat Anton met vroegpensioen. Tijdens de druk bezochte receptie konden diverse mensen een praatje maken met Anton en diens opvolger. Al met al was het een geslaagde middag! 

 

 

............................................

 

 

 

Gerben Beusekamp is vanaf 2 oktober 2017 de nieuwe opleidingscoördinator. Hij is de opvolger van Anton Sibelt die gebruik heeft gemaakt van de vroeg pensioenregeling. 

......................................................................

Introductieweken van start.

Afgelopen week maakten de nieuwe leerlingen kennis met de binnenstad van Deventer,  voor velen nog onbekend terrein. Voor het prachtige karakterestieke Waaggebouw maakte  stadsfotograaf Rob van der Laan dit mooie plaatje! 

 

 

 

......

Bouwmensen Deventer maakt deel uit van de Technicampus aan de Schonenvaardersstraat in Deventer. In 2013 opende het techniekcentrum haar deuren voor opleidingen in metaal, elektro, installatie en bouw. Sinds september 2016 is daar de opleiding procestechniek aan toegevoegd. Jan van Duuren is belast met de dagelijkse leiding als Manager financiën en beheer, Gerben Beusekamp is o.a. leerlingcoördinator, Eric van Ommen en Johan Journée zijn de instructeurs in de werkplaats.

Samen met Bouwmensen Apeldoorn is in 2015 Vakmasters Salland Stedendriehoek opgericht. 

 

http://www.vacaturebouw.nl

 

 

 

Al ons nieuws
Deel deze pagina op:

Contact

Schonenvaardersstraat 6
7418 CC Deventer
E: Info@bouwmensen-deventer.nl
T: 088-2836901
Events
27
jan
Open dag Technicampus 2018Meer info

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

 

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS