deventer raalte zutphen

Welkom bij Bouwmensen Deventer

 

Aanmelden voor een bouwopleiding? Het kan nog steeds. Schrijf je in via deze site ( inschrijven in het linkerblok op de homepage) en we nemen direct contact met je op. Je moet wel een VMBO diploma behaald hebben  of  HAVO 3e jaar hebben afgesloten met voldoende resultaat. Maak een afspraak op 06-14998003 of kom tijdens kantooruren langs. 

Adres:
Technicampus 

Schonenvaardersstraat 6 
Deventer 
............................

Sven Horenberg, de winnaar van de Apple Watch.

Sven Horenberg die aan de Technicampus de opleiding Bouw volgt, is met een smoes naar het kantoor van de directeur Technicampus gelokt, waar een bijzondere verassing op hem wachtte. Sven heeft tijdens de open dag op 27 januari 2018 een aanmeldformulier ingevuld, de Facebookpagina geliket van de Technicampus en is dit schooljaar gestart op de Technicampus. Hierdoor voldeed hij aan alle gestelde eisen van deze winactie. Dit maakt Sven de grote winnaar. De heer Jan Jansen, directeur Technicampus overhandigde de gewonnenprijs aan Sven.

Sven, namens Bouwmensen gefeliciteerd!


 


 

Open dag Technicampus zaterdag 26-01-2019:

Aankomende zaterdag 26 januari organiseert de Technicampus een open dag. Alle opleidingsbedrijven openen die dag hun deuren voor nieuwsgierigen en andere belangstellenden. In de werkplaats van Bouwmensen is er zaterdag van alles te zien. Er wordt o.a. gemetseld, leerlingen zijn aan het uitzetten met een total station en veel meer. Ook kunt u informatie inwinnen bij de mensen van Bouwmensen en de  docenten van Aventus. De open dag start om 10:00 uur en is om 15:00 uur afgelopen.
...............................................................
Bouwmensen Deventer wenst een ieder een gezond en succesvol 2019 toe!.................................................

Algemene Ledenvergadering Bouwmensen Deventer-Raalte-Zutphen

Op woensdag 21 november 2018 is de jaarlijkse algemene ledenvergadering gehouden in de werkplaats van Bouwmensen Deventer. De bijeenkomst van informatief en constructief.


........................................................

Diploma-uitreiking:
Op maandagmiddag 19 november kregen een viertal leerlingen hun diploma uitgereikt door Henk Spikker docent van Aventus. ......................................................................................Bouwmensen Deventer maakt deel uit van de Technicampus aan de Schonenvaardersstraat in Deventer. In 2013 opende het techniekcentrum haar deuren voor opleidingen in metaal, elektro, installatie en bouw. Sinds september 2016 is daar de opleiding procestechniek aan toegevoegd. Jan van Duuren is belast met de dagelijkse leiding als Manager financiën en beheer, Gerben Beusekamp is o.a. leerlingcoördinator, Eric van Ommen en Johan Journée zijn de instructeurs in de werkplaats.

Samen met Bouwmensen Apeldoorn is in 2015 Vakmasters Salland Stedendriehoek opgericht. 

 

http://www.vacaturebouw.nl

 

 

 

Al ons nieuws
Deel deze pagina op:

Contact

Schonenvaardersstraat 6
7418 CC Deventer
E: Info@bouwmensen-deventer.nl
T: 088-2836901
Events
22
mei
Voorlichtingsavond nieuwe instroom 2019-2020Meer info
26
jun
Informatieavond TechnicampusMeer info

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

Meer over Bouwmensen en onze bouwopleidingen

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS