deventer raalte zutphen

Welkom bij Bouwmensen Deventer

Bouwmensen Deventer

Goed dat je even een kijkje komt nemen bij Bouwmensen Deventer. Hier lees je hoe jij opgeleid kunt worden tot een echte vakman of vakvrouw in de bouw. Een baan met toekomst! Bouwbedrijven in de regio Deventer, Raalte en Zutphen zijn altijd op zoek naar jonge, gemotiveerde vakmensen zoals timmerlieden, metselaars en tegelzetters. Bij Bouwmensen Deventer kun je een vakopleiding volgen en tegelijk werken in de praktijk.

Werken en leren bij Bouwmensen Deventer

Bouwmensen Deventer leidt je op en zorgt ervoor dat je jouw talent iedere dag in de praktijk kwijt kunt. Dat is dus leren, werken én geld verdienen! Leren doe je op het ROC, in de praktijk werk je bij een bouwbedrijf in de regio en bij Bouwmensen leren we je alle kneepjes van het vak. Een ideale combinatie, met bovendien een heel individueel karakter. Zo halen we het beste uit iedereen die graag een zelfstandig werkende vakman of -vrouw wilt worden.

Ontwikkelingsmogelijkheden bij Bouwmensen Deventer

Tijdens de opleiding kijken we naar je persoonlijke ontwikkeling en bieden we je waar nodig extra  ondersteuning. Zo krijgt iedereen de kans om zich op eigen wijze te ontwikkelen. En met succes, want Bouwmensen zorgt er al jaren voor dat honderden jonge mensen zoals jij zijn uitgegroeid tot de professionele vakmensen die ons land iedere dag weer een beetje mooier maken.

......................................................................................

Bouwmensen Deventer maakt deel uit van de Technicampus aan de Schonenvaardersstraat in Deventer. In 2013 opende het techniekcentrum haar deuren voor opleidingen in metaal, elektro, installatie en bouw. Sinds september 2016 is daar de opleiding procestechniek aan toegevoegd. Jan van Duuren is belast met de dagelijkse leiding als Manager bedrijfsvoering, Gerben Beusekamp is o.a. leerlingcoördinator, Eric van Ommen en Johan Journée zijn de instructeurs in de werkplaats.

Samen met Bouwmensen Apeldoorn is in 2015 Vakmasters Salland Stedendriehoek opgericht. 

 

 

 

 

Al ons nieuws
Deel deze pagina op:

Contact

Schonenvaardersstraat 6
7418 CC Deventer
E: Info@bouwmensen-deventer.nl
T: 088-0351310

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

Meer over Bouwmensen en onze bouwopleidingen

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS