deventer raalte zutphen

Welkom bij Bouwmensen Deventer

 

Aanmelden voor een bouwopleiding? Het kan nog steeds. Schrijf je in via deze site ( inschrijven in het linkerblok op de homepage) en we nemen direct contact met je op. Je moet wel een VMBO diploma behaald hebben  of  HAVO 3e jaar hebben afgesloten met voldoende resultaat. Maak een afspraak op 06-14998003 of kom tijdens kantooruren langs. 

Adres:
Technicampus 

Schonenvaardersstraat 6 
Deventer 


......................................................................................Bouwmensen Deventer maakt deel uit van de Technicampus aan de Schonenvaardersstraat in Deventer. In 2013 opende het techniekcentrum haar deuren voor opleidingen in metaal, elektro, installatie en bouw. Sinds september 2016 is daar de opleiding procestechniek aan toegevoegd. Jan van Duuren is belast met de dagelijkse leiding als Manager bedrijfsvoering, Gerben Beusekamp is o.a. leerlingcoördinator, Eric van Ommen en Johan Journée zijn de instructeurs in de werkplaats.

Samen met Bouwmensen Apeldoorn is in 2015 Vakmasters Salland Stedendriehoek opgericht. 

 

http://www.vacaturebouw.nl

 

 

 

Al ons nieuws
Deel deze pagina op:

Contact

Schonenvaardersstraat 6
7418 CC Deventer
E: Info@bouwmensen-deventer.nl
T: 088-2836901
Events
26
jun
Informatieavond TechnicampusMeer info
04
jul
Diploma uitreiking 2019Meer info

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

Meer over Bouwmensen en onze bouwopleidingen

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS