's-hertogenbosch

Cursussen

Bouwmensren 's-Hertogenbosch biedt een breed scala aan beroepsgerichte cursussen en trainingen. Deze zijn bedoeld voor mensen die (willen) werken in de bedrijfstak van de Bouw en Infra. Een cursus of training kan nieuwe kennis aanbieden of bestaande kennis bij uw werknemers uitbreiden en/of verdiepen. Bouwmensen 's-Hertogenbosch helpt u daarnaast graag bij het opstellen van een scholingsplan voor uw bedrijf. Wij verzorgen verder de hele organisatie zoals inschrijving, lesmaterialen en planning etc.

Al bijna 10 jaar verzorgt BouwCirkel naar grote tevredenheid cursussen en trainingen voor medewerkers van Bouw- en Infra bedrijven. Bouwcirkel heeft zich ten doel gesteld cursussen, trainingen en opleidingen te organiseren en faciliteren. Ontwikkeling van vakmensen voor bouw en infra staat daarbij centraal. Het cursusinstituut BouwCirkel is ontstaan vanuit de regionale opleidingsbedrijven (voorheen samenwerkingsverbanden).


Hieronder treft u een overzicht aan van de cursussen die wij u kunnen aanbieden, onderverdeeld in een aantal thema' s:

Naast bovenstaande cursussen bieden wij u ook maatwerkcursussen aan. Heeft u vragen of wit u meer informatie ontvangen, neem dan contact met ons op.

Deel deze pagina op:

Contact

Vestiging 's-Hertogenbosch
de Kleine Elst 11
5246JK Rosmalen
Postbus 3030
5203DA 's-Hertogenbosch
E: info@bouwmensen-denbosch.nl
T: 073-6456620
F: 073-6456622

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

inschrijven Lees verder

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

Meer over Bouwmensen en onze bouwopleidingen

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS