's-hertogenbosch

Informatie voor leerlingen

Belangrijke informatie voor leerlingen

Klik op de dik gedrukte tekst voor het bijbehorende document:

Huisregels:
Voor de werknemers en leerlingen van Bouwmensen 's-Hertogenbosch zijn huisregels opgesteld. Uiteraard worden deze huisregels bij indiensttreding uitgebreid besproken. 

Procedure bij ziekte (pagina 10):
De procedure die je als werknemer en leerling van Bouwmensen 's-Hertogenbosch tijdens ziekte dient te volgen. Het is belangrijk om tijdens ziekte alle partijen goed te informeren. 

Invulinstructie urenregistratie (pagina 7):
Zoals in de praktijk/stageovereenkomst is vastgelegd dien je, als werknemer en leerling van Bouwmensen 's-Hertogenbosch, aan het einde van iedere week je urenregistratie in te vullen en in te leveren bij Bouwmensen 's-Hertogenbosch. Deze urenregistratie dient uiterlijk dinsdagmorgen vóór 12.00 uur volgend op de betreffende week in ons bezit te zijn. Voor informatie omtrent het invullen van deze urenregistratie, kun je hieronder de complete invulinstructie bekijken.

Deel deze pagina op:

Contact

Vestiging 's-Hertogenbosch
de Kleine Elst 11
5246JK Rosmalen
Postbus 3030
5203DA 's-Hertogenbosch
E: info@bouwmensen-denbosch.nl
T: 073-6456620
F: 073-6456622

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

inschrijven Lees verder

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

Meer over Bouwmensen en onze bouwopleidingen

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS