delft

Leren en werken in de bouw

Jij weet wat je wilt: werken in de bouw. Het liefst als metselaar of timmerman. Bij Bouwmensen Delft leer je, werk je én verdien je meteen een goed loon of krijg je een stagevergoeding. Een unieke combinatie, die jou optimaal klaarstoomt voor het échte werk.

  • erkende MBO-opleiding
  • prima salaris of stagevergoeding
  • praktijkscholing op een uitstekend ingerichte werkplaats
  • Bouwmensen Delft werkt nauw samen met veel bouwbedrijven in de regio. Erkende Leerbedrijven, die leerlingen helpen praktijkervaring op te doen en ze daarbij begeleiden. Ook zorgen zij voor een belangrijk deel van de financiering, zodat Bouwmensen haar leerlingen tijdens de opleiding een goed loon of een stagevergoeding kan betalen.
  • Bouwmensen Delft is lid van Bouwend Nederland en van de Vakgroep Opleidingsbedrijven van Bouwend Nederland. Bouwmensen Delft werkt daarnaast nauw samen met ROC Mondriaan en S-BB.
Deel deze pagina op:

Contact

Rijnweg 10
2627 BK Delft
E: info@bouwmensen-delft.nl
T: 015-2620802

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

inschrijven Lees verder

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

Meer over Bouwmensen en onze bouwopleidingen

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS