delft

Bouwmensen Delft

Bouwmensen Delft is het opleidingsbedrijf voor leerlingen in de bouw voor Delft e.o. en het Westland.

Het bedrijf bestaat sinds 1985 en is gevestigd op een mooie en ruime locatie aan de Rijnweg in Delft. Het heeft dit jaar zo’n 95 leerling werknemers in dienst.

De locatie biedt hen extra voordelen. Op onze locatie hebben wij een werkplaats van 1500 m 2 met alle mogelijke gereedschappen en machines. Ook is er veel buitenruimte voor het oefenen van werkzaamheden, zoals het maken van funderingen, bouwramen uitzetten en profielen stellen.

Ook ROC Mondriaan is op deze locatie gevestigd, zodat er een totaalpakket aan geboden kan worden, theorie- én praktijkonderwijs. Door de samenwerking van docenten en instructeurs ontstaat er een gunstig opleidingsklimaat, waardoor de leerling werknemer goed begeleid kan worden naar een carriere in de bouw.

Het bijzondere van het bedrijf is dat het vakmensen blijft opleiden, zelfs in een tijd waarin activiteiten in de bouw terugvallen. Leerlingen die zich inzetten krijgen bij ons de garantie dat ze genoeg praktijkervaring in de bouw opdoen. Op het moment dat de vraag naar vakkrachten weer toeneemt, zijn ze direct beschikbaar met een gedegen opleiding.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Al ons nieuws
Deel deze pagina op:

Contact

Rijnweg 10
2627 BK Delft
E: info@bouwmensen-delft.nl
T: 015-2620802
F: 015-3646617
Events
24
nov
Open dag ROC MOndriaanMeer info
26
jan
Opendagen ROC MondriaanMeer info
14
feb
Meer info

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

inschrijven Lees verder

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

 

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS